Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Alkonyat – Hajnalhasadás 2

2013. május 10. - Tágrazártszemmel

Alkonyat-5-Hajnalhasadás-2-részAz előző részek láttán nem vártam nagy durranást, nem gondoltam, hogy sokkal izgalmasabb lesz, mint az eddigi részek. Mégis bennem volt kicsit az, hogy ennek ütősnek kell lennie, mert mégis csak az utolsó rész és nem lehet ez is olyan siralmasan rossz, mit a többi. Végül megnéztem és hát mit mondjak?! Majdnem két órás a film, amiből egy óra és ötven perc szenvedés, nyálas monológok és csöpögős romantikában szenvedő alanyok tömkelege.
De aztán jön a végkifejlet, amire azt gondolná az ember, hogy felejthetetlen élmény lesz látni, ahogy harcolnak a vámpírok meg a vérfarkasok. De az a rövidke kis harcjelenet, amit lenyomnak, nem csak igen gyenge, de tele van olyan effektekkel, amikből látni, hogy ez mind számítógépes… hát ez gagyi.

Na persze ez még semmi, a harc vége felé megfosztanak minket ettől az egész csatától, megfosztanak a halott vámpíroktól és így az egész csak egy nagy átverés lesz... szemetek!

Bella Swan (Kristen Stewart) színészi tehetségét mindenki megkérdőjelezi, hisz az arcmimikája ugyan az, amikor örül, mint amikor szomorú és csalódott. Szóval végig fapofával mondja végig az ostoba monológját.
Edward Cullen (Robert Pattinson) után pedig epednek a tini lányok, pedig igazság szerint semmi extra nem lelhető benne fel, de ha nekik ez kell, akkor legyen.
Végül is nem csak a tehetségtelen színészek rontják el a dolgot, persze itt van Dakota Fanning, akit apuci nyom be mindenhova, vagy ott van még Esme Cullen-t játszó Elizabeth Reaser, aki olyan mintha minden percben rettegne, hanem maga a történet is gyengének minősül. Romantikus lányregény kicsit felturbózva vámpírokkal és vérfarkasokkal... se több, se kevesebb.

Persze aki eddig látta az eddigi részeket, annak érdemes megnéznie majd, hogy teljes képet kapjon a történetről, de aki tervezi csak azt, hogy megnézi az összes részt, az csak lebeszélném!
https://www.youtube.com/watch?v=MziaFfOlAik
gugli

süti beállítások módosítása