Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Hős6os

2015. január 06. - Stewie

all_in_one.jpgA Disney animációs részlege ezúttal egy Marvel képregényt visz vászonra, ami inkább a fiatalabb korosztálynak szól, de mindenkit le tud kötni.

hos_6os_b12.jpgA történet a jövőben játszódik, San Fransokyo-ban ahol két testvér Hiro és Tadashi Hamada békésen élnek. Mind a ketten nagyon szeretik a robotikát. Tadashi épített egy robotot, aminek a neve Baymax, és egészségügyi ellátásban részesíti az embereket. Hiro pedig San Fransokyo legsötétebb helyein a kis robotjával (amit ő maga épített) vesz részt a robot harcokban.
Egy tűzesetben Tadashi meghal, ami teljesen összetörte Hirot. A szomorúságából bosszúvágya zökkenti ki, mikor rájön, hogy a tűzeset nem baleset volt, és az általa feltalált mikrobotok segítségével, amit elloptak tőle, valaki szörnyű dolgokat akar véghezvinni.
Hiro barátaival és Baymax-el az oldalán felveszi a harcot az ismeretlen maszkos gonosztevő ellen.

Véleményem szerint a film történetileg össze van rakva. Jól ki van dolgozva a cselekményszál. Vicces, szórakoztató, leköti a nézőt a film, és nálam azt az érzést keltette, hogy nem akarom, hogy vége legyen. El tudtam volna még nézni egy ideig.


Mindenképp ajánlani tudom kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hisz nem egy végigszenvedős, hanem egy szórakoztató animációs film, szerethető karakterekkel.

Az amerikai mozi premier 2014. november 7.-én volt, hazánkba most, 2015. január 8.-án érkezik meg. Kint sikeresnek számított, szerették az emberek és remélhetőleg a hazai közönség is jól fogadja majd!

süti beállítások módosítása