Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Dallas – Then and now - Bobby Ewing

2012. szeptember 26. - Tágrazártszemmel

Réj, Klifford, és Hallhatatlan Ellie. Katt.

Akkor:

bobi1.jpgA nagy májkrofonfejű száuszforki herceg, anyák és lányok szerelme, ki után még a kérődző tehenek is bőgtek, s kinek dús raven-fekete hajába az összes Tiffany-t olvasó háziasszony szeretett volna jó mélyen és érzékien beletúrni.
Az igaz szívű, tiszta erkölcsű ember archetípusa.
Mint fiú, mint apa, mint férj, mint olajsejk, mint minden egyéb lószar.
Bugyisorvasztó-alsókályhabegyújtó-bimbókeményítő megjelenésével, valamint állandó együttérző, vizenyős-schnautzer szemeivel méltán vonult be a letűnt korok férfiideáljai közé, Hásszelhoff mögé.
Pontosan azért passzintanak a sorozatokba ilyen kaliberű ősállatokat, mert köztudottan az effélék nincsenek, nem teremnek, és spermának ugyan szépek, és igaz szívűek, de nem elég agresszívak ahhoz, hogy célfotó készüljön róluk a petesejt pereminél. Éppen ezért csodálkozom zon, hogy Dzsokiból nem születtek hatosikrek.
Jóságos, mint egy ír tündér, azonban ezen típus, - így Bobby - hátulütője is, hogy ha részleteiben elemezzük emberi voltát, minden kertelés nélkül kimondhatjuk, hogy Bobcsi istenigazából, egy puhány pöcs.
Szegény pára, annak tudatában volt, hogy aktívan részt vesz a családi biznisz irányításában. Oly pregnáns személyiségnek hiszi magát, ama mázos felhőbe huppangat ez a snájdig Ewing fijú, hogy döntései és befolyása a családi olaj Kft. irányításának tükrében, több jelentéssel bírnak, mint Réj trágyahordása a kültéri kalyibának nevezett, patinás istállójában.
A mocskosul szomorú fact azonban az, hogy Bobesz csak egy marionett bábú Dzsoki junior bábszínházában, s csak egy okból nem likvidálta pipogya öcsikjét, mert a saját vére, s ennyi humanitás még ebbe a rohadt aljadékba is szorult.
Természetesen, ahogy ez minden sorozatban lenni szokott, s az audiensz is méltán elvárta, hogy 1x-2x Bobek fiúból is előjöjjön a kemény bika, a férfiállat, a dúvad, s ilyenkor bizony helyt is állt saját véleménye mellett, vagy egy fél epizód erejéig.
Talán a következő, roppant zseniális mondat is tükrözi feddhetetlen életét, amit teljes mértékben tényszerűen, és ábszolúte komoly, valós cikkben fogalmaztak meg:

..és lerészegedni is csak különleges alkalmakkor szokott

Most:

bobi2_1.jpgBobby, avagy Ellie kettőpontnulla tuti biztos, hogy majdan a mennybe fog kerülni a hárfázó, dagadt puttók közé. Halála majd megrázza egész Texast (persze azért annyira nem, mint Ellie távozása), s még a tehenek is impotensek lesznek fájdalmukban vagy egy jó hónapig.
Élete további cselekményét tekintve nem beszélhetünk semmi releváns dologról; hiába küzdött, az folyvást kevésnek bizonyult, Júing öcsi mindig is csak egy árny, és örök második maradt az Ördög kénkőtől bűzlő, penetráns szagú háta megett.
S bár orrvérzésig hangoztatta, hogy neki nem kell az olajtársaság vezető, kőfőnöki posztja, mert túl sok mocsok, vér és erőszak tapad hozzá, azonban magányos napjain még ő is elmerengett, milyen jó érzés lehet, amint segge a kipárnázott főmufti bőrszékébe simul, nesztelen, meztelen.
Voltaképp majd’ bele is rokkant saját életébe, túl jó volt a lelke erre a mocskos Világra, s ezen dolog felismerésének fájdalma oly mértékben kihatott koros éveire, hogy Huberttel, a képzelt barátjával együtt csoportterápiára járt, s mivel ő is hozzá-hozzányúlt a whiskys üveghez, néha bekukkantott a szomszéd anonim alkesz-gyűlésére is.
Persze fölfedezni vélt ismerős arcot is, aki nem volt más, mint Szamanta.

süti beállítások módosítása