Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Dallas – Then and now – Ray Krebbs

2012. július 08. - Tágrazártszemmel

 
Akkor:

Az eltitkolt Ewing fiú, aki voltaképp, csak az első 75866 részben volt eltitkolt.

ray1.jpgMondhatnám azt is, hogy egy régi teleregény sorozatban biztosan ő lenne a halmozottan rokkant szerencsétlen pára, akiről kiderül 6 évad után, hogy az a személy, aki szarrá szopatta hosszú részeken keresztül, az valójában az apja, de minimum az anyja.
Réj karaktere végig is megy a szokásos mizérián, miszerint a keresztapa slepp szarik a fejére, sőtmitöbb, mocskosul ki is rekesztik a nagyok közül. Utóbbi, minden bizonnyal maradandó lelki karcokat okozott benne, éppen ezért élt elvonultam valami huszadrangú farmon, gyanúsan sok birka közt.
Természetesen nem maradhat el Réj túlzásba vitt büszkesége, hiszen előbb kapatná rojtosra  heréit, mintsem Ewing-nak szólítsák. Sosem vágyott az olajsejk családhoz tartozni, odaülni arra a fajin kis reggeliző gangra, ahova Huánítá hozta ki a frissen, tökig facsart narancslevet. Mindig olyan meghittnek és békésnek tűnt, míg ki nem kiderült, az a legnagyobb, szaftos kis hepajok melegágya.
A klisés közjáték után persze Don Dzsok vezetésével mégiscsak elismerték, mint félfattyút, majdan elszívták a békepipát, s befogadták (majdnem)egyenlő rangú családtagnak. Kivéve persze Jockeyt, mert számára Réj, mindig is egy tetves kis kívülálló maradt.
Ő olyan se hal se hús, lagymatag, szürke egér karakter volt, aki ha nem szerepelt 3 egymást követő részben, simán elfelejtettem, hogy egyáltalán a világon van, ezért nem is kapott annyi gázsit, mint a többiek.
Ám mivel csörgedezett benne némi kék vér, kénytelenek voltak benyomni pár epizódba, és jelleme is megkívánta, hogy olykor hibába essen, s kövesse el a 7 főbűn egyikét, mert ezzel egy hangyafasznyival élvezhetőbb volt a karaktere.

Most:

ray2.jpgUgyanolyan jelentéktelen maradt, ha nem jelentéktelenebb, mint volt. Még ha a helyi lapok körmöltek volna róla valami releváns információt, teszem azt, öregkorára visszavonult farmjára, és mocskos genetikai állatkísérletekkel ritkítja a tehénállományt, akkor azt mondom, van még a kis Ray-ben kraft.
Az igazság azonban az, hogy miután Ellie meghalt, az a minimális szeretet is megszűnt irányába létezni, amit eddig morzsaként megkapott; a többiek pedig hajlított ívben szartak rá. Egyedül az a jótétlélek, Bobby vette néha a szárnyai alá, mivel azonban látta, hogy nem sok cselendzs szorult belé, inkább ő is hagyta a picsába.
Ami az élete további részét illeti, sosem vitte igazán semmire, nem volt mersze harcolni azért, ami megilleti, így totál elveszett a szürke hétköznapokban, s emiatt a felesége el is elhagyta egy 2 dolláros, petyhüdt farkú cowboyért. Egy kaszvadt tanyán tengeti magányos életét a lovak és birkák közt. Kedvenc időtöltése, pucéran meghemperegni a szénában.
Ray, ne csüggedj, még ha lett is volna annyi vér a pucádba, hogy kiállj azért, ami jár, akkor sem jutottál volna egyről a kettőre, mert mint tudjuk, Jockey úgysem hagyta volna, hogy egy félfattyú, akár a Ewing cselédházba is benyomja kéretlen auráját.

 

Hekksütő Marika néni

süti beállítások módosítása