Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2014. március 06. - Jam01

A héten a Fish!, a We Came As Romans és a Road gárdája szolgáltatja a talpalávalót. Lassúzáshoz, pogózáshoz és bulizáshoz is alkalmas muzsikákat válogattam Nektek, katt a részletekért.

Road - Világcsavargó

Ideje volt már egy új Road-videónak, meg is kaptunk, nem is csalódtunk. Mármint, nem csalódtunk abban, hogy melyik dalra miféle klipet hoztak össze a domoszlói vitézek. Nekem a dal még mindig egy kicsit fura, talán csak egy jobb énekhangot tudnék elképzelni hozzá, de ettől még korrekt a videó. A legnagyobb büszkeség természetesen a tatabányai vasútállomás, amivel kicsiny városom képviselteti magát a dalban. Mondjuk szebb helyszínt is választhattak volna...de hát, egye kukac...

We Came As Romans - Never Let Me Go

Harmadik klipjénél tart a banda, a tavalyi lemezről, de egy igazán emlékezeteset még mindig nem sikerült alkotni. Az a baj, hogy ezek az image-videók egy idő után rohadt unalmassá válnak. Hiába zseniális a zene, hiába igézik a fiatalkoromat és a Tankcsapda Ez az a házát a képsorok, ettől ez még nem lesz túl érdekfeszítő. Ráadásul egy Tell Me Now, egy A Moment vagy egy I Am Free klipnek jobban örültem volna. Bár, belegondolva, mindegyik dal érdemelne egy videót, csak kicsit kreatívabbat, ha kérhetem!

Fish! - Hülyegyerek

Krisztiánéknak nem kell egyedi ötletekért a szomszédba rohangálni, ezt sikerült alátámasztani ezzel a "fílingvideóval" is. Nincs is erre jobb szó, hiszen a felvételekből, amelyeket a bulizó fiatalok készítettek a telefonjaikkal, sikerült egy olyan klipet összepakolni, amely tökéletesen megmutatja egy Fish!-koncert minden előnyét. Pár kreatív gyerek kitalálta, hogy a sok vidám gyerek készítsen felvételt, aztán néhány ügyes gyerek megvágta, az okos gyerekek rábólintottak és íme: hülyegyerek!

Jam

süti beállítások módosítása