Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2013. október 20. - Tágrazártszemmel

Zorall - Primitív baby

Élőfelvételes Zorall klip, amely ugyan nem szórakoztató, de legalább a zene is szar... Nem szoktam ennyire szélsőségesen nyilatkozni, de most komolyan... Az első két album oké, poén, feldolgozás, frankó. Aztán a hanyatlásnál már eszmélni kellett volna, ehelyett meg a sok "true rocker" nyomására egyre népszerűbb a banda, aztán ilyen számokat csinálnak... A szöveg egy-két helyen, egy fél mondat erejéig érdekes. Egyszer. Az, hogy a kiöregedő zenészek ezt csinálják, mert kell a pénz, az még elmegy. De Attila, miért adtad ehhez a neved???

https://www.youtube.com/watch?v=Mm7mYfgDlHY

Claps for Caroline - Prince Without Crown

Megérkezett a jól beharangozott videó hazánk egyik legvitatottabb bandájától. A videó egyik tábornak sem fog kedvezni. Az idén megjelent EP nem fogja megváltani a világot, viszont mindenképpen egy érdekes színfoltja a magyar zenei undergroundnak. Az, hogy ez most jó vagy rossz értelemben hangzott el, azt mindenki döntse el saját maga... A cikk talán segít picit. Mindenesetre egy igazán profi videó érkezett Zsoltiéktól, amely magyar viszonylatban egészen magas színvonalúnak mondható. Ha a zeneszerzésre is ennyi energiát fordítanának (vagy abba is bevonnának külsősöket), lehet, hogy jobban járnának. Mi mindenképp...

https://www.youtube.com/watch?v=Ih1-GNzZRAY

Trivium - Strife

Alig pár nap és kézbe is vehetjük a Trivium legújabb lemezét, amely a Vengeance Falls nevet kapta. Kíváncsian várjuk! Főleg egy ilyen nóta után, amely ugyan már meg-megkörnyékezi a rádió-metal kategóriát, de szerencsére még tartalmaz valamit abból, amitől Trivium a Trivium. Megmaradtak az ikerdallamok, a kellemes, kicsit faszméregetős szólók és a három különböző hangszín. Meg persze az sem árt, hogy eléggé slágeres a darab. A videó egyszerű, mint a faék, úgyhogy azért még lenne hova fejlődni, főleg egy In Waves után. Az favorit marad!

https://www.youtube.com/watch?v=IIvSXocE6YY

Jam

süti beállítások módosítása