Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

DivatSzemmel - 2013 nyári trendek

2013. július 21. - Tágrazártszemmel

Mint az elmúlt évek így az idei év nyári divatja is igen változatos és mindenkinek lehetőséget nyújt arra, hogy megcsillogtathassa trendi öltözködési szokásait a saját stílusában. Mondjuk azt, hogy ez „nem nehéz” mert szinte minden divat, ami mintás, színes és vad, csak egy kis érzék kell hozzá, hogy mit mivel és hogyan szabad.

Íme, néhány jó tanács, hogyan legyünk menők, idén nyáron!

A szivárvány minden színében

Az ide évben továbbra is folytatódik a nagy szín kavalkád. Éppúgy divatosak a pasztellszínek, mint a minden szemet magára vonzó smaragdzöld. A pávatoll mintáját követve, ez a szín az idei év nagy slágere és nem tudunk elmenni úgy egy üzlet mellett, hogy ott a zöld minden árnyalatában, ne találjunk magunkra felsőt, nadrágot vagy akár kiegészítőket is. Aki persze nem szereti a feltűnősködést, annak a romantikus stílusú halvány, de vidám pasztellszínek lehetőséget adnak a trendiségre. Ezeket a tónusokat mindenki bátran viselheti, akármilyen stílust is képviseljen és akármilyen testalkattal is rendelkezik.

A lányos-lányok nagy örömére pedig, a rózsaszín is felsorakozik a színpaletta dobogóján. A szín minden árnyalatában és minden mennyiségben. Még akkor sem esünk túlzásba, ha tetőtől talpig beleburkoljuk magunkat.

Ebbe a színben is és még megannyi másban megtalálhatjuk a neon megfelelőjét, és ha ezeket a harsány cuccokat viseljük, akkor már tényleg csak az nem vesz észre minket, aki nem akar. Ezekre már tényleg ráillik a szivárvány jelző, de szerény véleményem szerint az idei nyár egyik legfelkapottabb és legtöbbet használt cuccai ezekben a színekben pompáznak. Bár, ezzel vigyázni kell, ugyanis az erős neon színek hangsúlyozzák alakunkat, így nem mindenkinek áll feltétlen jól.

„A metált bírod?” – tehetjük fel jogosan ezt a kérdést is nyáron, hiszen a fémes hatás is elérte kis hazánk divatvilágát. Nem csak ruháink, hanem egyéb testünket díszítő elemek formájában is, mint pl. körömlakkok, de ez már más tészta.

946254_649014171793780_1044411857_néééé-horzjkiuz

Ha már eldöntöttük mely árnyalatok, színek, milyen erősségben állnak hozzánk közel, akkor jöhet a következő lépcső.

Minta hegyek

A virágos a csíkos a pöttyös a kockás és mindenféle geometriai alakzattal ellátott, az állat mintás (leopárd) a tollas a dzsungel minden formájával felruházott anyagok világában élünk.Minden ruhaneműn, cipőn és kiegészítőn megtalálhatjuk ezeket a motívumokat.  Kicsi és nagy kivitelben éppen olyan jól variálható. Persze ne essünk túlzásokba, nem az a cél, hogy papagájként díszelegjünk, hanem az, hogy divatosak legyünk, a saját stílusunkban. Ezeket a mintákat jól ötvözhetjük, ha ügyesek vagyunk, a fent leírt színekkel, és itt még arra sem kel nagyon ügyelnünk milyen testalkattal áldott meg minket a jó Isten, mert mindenki bátran viselheti a mintás darabokat. Kivéve a csíkos rucikat, ott ugye mindenki jól ismeri a keresztbe és hosszába szabályt.

Ha egy kicsit elegánsabbra szeretnék venni a formát, akkor pedig ragadjunk meg egy csipke csodát, ugyanis 2013-ban ez az anyag képviseli az elegancia és a romantika jegyét. Aki nem érez affinitást egy teljes csipke szettre, az választhat ezzel díszített darabokat is magának. Teljesen mindegy, mert akárhogy is fordul elő, csak díszítésként vagy teljes ruhadarabként, alkalmi viseletnek tökéletes.

20121219-divat-ez-lesz-a-divat-2013ban1-horz-ésfdvih

Jó hír a farmer szerelmeseinek!

Régi farmer kabátjainkat is előkotorhatjuk a szekrény mélyéről, ugyan is ez is bekerül a divat kosarába. Ami a legjobb benne, hogy sokféle képen variálhatjuk. Laza, sportos cuccal, vagy akár egy csinosabb egyszerű szabású ruhácskával akár szoknyával.

Tehát tessék szétnézni a gardróbban és előszedni a jól eldugott kabátkákat.

bad_girl_trend_tavasz_nyar_2013_3dd-horz

Konklúzió

Tessék bátornak lenni, variálni a színeket és mintákat, persze senki ne öltözzön be kakadunak.

Még most is él a szabály minthogy „a kevesebb néha több’ !

süti beállítások módosítása