Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2013. május 27. - Tágrazártszemmel

Enter Shikari - Tha Paddington Frisk

"Ez a gyerek meg nem normális" - idézhetném a L'art pour L'art társulat híres mondatát, de igazából az a jó, hogy ez az egész zenekar nem normális. Ezt pedig be is bizonyítják ebben a másfél perces őrületben. Februárban vonult a banda stúdióba, hogy rögzítsenek három dalt, ennek egyike lett ez az elborultan zseniális dal-videó kombináció, amelyet vétek kihagyni. Egyrészt azért, mert a zene, ahogy azt már megszokhattuk, egészen jóra sikeredett, másrészt pedig azért, mert a klip végén az a tánc szenzációs. Ennyi elég is belőlem: katt!

https://www.youtube.com/watch?v=7gH_Iw2HvQ8
Paramore - Still Into You

A banda self-titled lemeze április 9-étől a boltok polcairól kacsintgat ránk, úgyhogy egészen időszerű volt már egy második klip, amely a Now után most egy vidám, felszabadult és a zenéjét az utolsó hangig élvező zenekart mutat be. Mondjuk nagyban hozzájárul ehhez az is, hogy a dal témája is sokkal könnyedebb és lazább, mint az általam annyira favorizált Now-é volt. Hayley, Jeremy és Taylor visszavedlett a 10 éves önmagukba és kiélhették második, harmadik, vagy fene tudja hányadik gyerekkorukat. De ez a kisebb érdekesség, a nagyobb az, hogy volt szerencsém már végigfutni az egész új albumot, amely igencsak sok finomsággal kecsegtetett, úgyhogy érdemes benevezni rá!

https://www.youtube.com/watch?v=OblL026SvD4

Animal Cannibals - Gurul

2008 óta nem jelentkezett új stúdióalbummal a két emberevő, így 2013 talán már a változás éve lesz. Ehhez nagyszerű kezdet ez a teljes mértékben AC-s dal. Értem ezt úgy, hogy Qka és Ricsi az elmúlt huszonX évben kifejlesztett /létrehozott /megalkotott egy olyan műfajt a hip-hop-on belül, amelyet szinte csak ők képviselnek. Ennek jellegzetes ismertetőjegyei a találó szövegek, a vidám hangulat, általában a mögöttes tartalom, valamint ami a legfontosabb és ami miatt rádióba és tévébe is előszeretettel játsszák őket, hogy semmi káromkodás nem található a versben. Ez pedig, valljuk be, rap-körökben eléggé egyedülálló teljesítmény. Aztán, hogy lesz-e valóban egy új album, az nem akkora kérdés, mint az, hogy mikor? Talán erre is választ kapunk majd nemsokára...

https://www.youtube.com/watch?v=t2mBd2JqsAA

Jam

süti beállítások módosítása