Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Tükröm, tükröm

2013. május 25. - Tágrazártszemmel

mirror-mirror-2012-movie-poster-2Hófehérke és a hét törpe új feldolgozásban. Ezt a történetet a mostoha meséli el, kicsit vicces kicsit „furcsa”. A törpök neve teljesen más és ilyen ugráló gólyalábakon mennek, meg van benne szörnyeteg és mágia meg minden, ami kell ahhoz, hogy teljesen meseszerű legyen...

A gonosz mostohát, a királynőt Julia Robertsjátssza, aki új szintre emeli a gonosz mostoha fogalmát, szerintem jópofa karakter lesz így belőle. Hófehérkét pedig Lily Collins alakítja, aki nekem kicsit Demi Lovato és Kiszel Tünde keverékének tűnik.

 

 

mirror_mirror_ver3_xlgTörténetileg arról van szó, hogy a királynak és a királynőnek születik egy gyereke, aki olyan fehér, mint egy vizihulla, de mégis Hófehérkének nevezik el. A nő belehal a szülésbe és a király meg elvesz feleségül egy másik nőt. A királyságot veszély fenyegeti, így a király elmegy, hogy megvédje birodalmát, de soha többé nem jön haza így a mostoha lesz a góré. A lány a 18. születésnapján fellázad és elmegy a faluba, út közben találkozik a királyfival, majd a faluban látja milyen nyomorba döntötte a mostohája az addig mindig éneklő és táncoló népet (fura egy hely lehetett). Este a bálon újra találkoznak, de ez a királynőnek nem tetszik, így elviteti a lyányt az erdőbe hogy megöljék, persze nem hal meg mert a szolga elengedi őt. Hófehér találkozik a törpökkel, akik befogadják magukhoz őt. Ezt követően a vén spiné megbűbájozza a királyfit, hogy vegye el feleségül, de az esküvőt Hófehérke és a törpbanditák meghiúsítják.
Legyőzik a banyát, házasság és happy end.

Nekem vannak benne olyan jelenetek amik kicsit furcsán hatnak, de nézhető kis film.

gugli

süti beállítások módosítása