Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Film - Tintin kalandjai / The Adventures of Tintin

2012. december 29. - Tágrazártszemmel

Tintin

Tintin egy képregényhős, egyfajta gyerekeknek szánt Indiana Jones. Ő és hűséges foxi kutyája, Milu, milliókat érdekelt szerte a világon, rengetegen olvasták nem mindennapi történeteiket, 1929-től folyamatosan. Végül 2011-ben Steven Spielberg vitte mozivászonra egy kombinált történetben Tintin kalandjait, melyet várhatóan még két film fog követni majd.

Tintin (Jamie Bell, magyar hangja: Molnár Levente), az ifjú és tehetséges riporter, jellegzetes frizurájával, fehér foxterrierje és néhány hű barátja társaságában, élükön a mogorva Haddock (Andy Serkis, magyar hangja: Kőszegi Ákos) kapitánnyal, mindig új kalandba veti bele magát. A világjáró kalandor ismét szimatot fog: ezúttal Haddock kapitány egyik őse, Sir Francis Haddock elsüllyedt hajójával kapcsolatban fedez fel valamit, egy ócskapiacon vett makett hajóban, amit sokan régóta keresnek. És most nemcsak a hír értékes: az Unikornis nevű kalózhajó szállítmánya ugyanis csupa arany és drágakő volt mely a tenger mélyére süllyedve várja megtalálóit.
Izgalmas, tengeren és sivatagon át, vízen és levegőben vezető útja során nemcsak Haddock, hanem a két detektív, Dupond (Simon Pegg, magyar hangja: Józsa Imre) és Dupont (Nick Frost, magyar hangja: Görög László), a belga felügyelőség két legügyetlenebb felügyelői is az expedíció segítségére van.

A Tintin-képregények több mint 50 nyelven, és több mint 200 millió példányban keltek el eddig. Valamint évente 2 millió új kötet talál gazdára. A Tintin-történetek végül 23 albumba gyűjtve váltak igazán népszerűvé: Hergé 1983-as halála előtt még azt mondta, ha valaki megfilmesíti művét, örülne, ha az Steven Spielberg lenne, így kívánsága halála után teljesült.

Az, hogy Tintin, Haddock kapitány és Milu hogyan menekülnek meg a rájuk leselkedő veszélyek elől, és az, hogy meglelik-e a keresett kincset, mind kiderül ebből az izgalmas animációs filmből!

Gugli

 

http://youtu.be/Jnl6WlEjQWQ

süti beállítások módosítása