Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Best of 2011/12 : Ibiza

2012. április 23. - Tágrazártszemmel

Sziasztok!
Közeledik a nyár! Elkezdhetünk azon gondolkodni, hogy merre fele mennyünk nyaralni. Sokan megveszik és lefoglalják jegyeiket már télen, mert akkor olcsóbb. Higgyétek el semmiről sem maradtatok le,ha még csak most kezdtek el gondolkodni ! Ibiza szigetét szeretném most bemutatni nektek! Azt gondolom, egyszer az életben mindenkinek el kell menni Ibizára.
Ibiza szigete leginkább legendás, és igen vad éjszakai élete miatt ismert, a sziget a fiatalok kedvencének számít. Számos világhírű szórakozóhelyének köszönhetően a spanyol sziget a bulizás szimbólumává vált, a sziget a földkerekség party-fővárosának számít. Ibiza példátlan toleranciájáról is ismert: elviselik itt a részeg fiatalokat, akik a legbotrányosabban viselkednek, a melegeket, a punkokat - mindenkit! Fontos információ a bulizást keresőknek, hogy június előtt, és szeptember után a szigetet járva az utazó szinte kivétel nélkül minden szórakozóhelyet zárva fog találni. A legtöbb szórakozóhely a fővárosban, Eivissában, a vagy ismertebb nevén Ibizában,annak környékén, pl. Playa d'en Bossán, és a nyugati Sant Antonio településen összpontosul.
Budapestről, olcsón Ibizára jutni pl. a Ryanair, vagy az EasyJet, Vueling fapadosaival lehet, amelyek Londonból vagy Barcelonai átszállással indulnak. Londonig vagy Barcelonáig pedig Budapestről is közlekednek fapados járatok: a Ryanair, a Wizz Air és az EasyJet repülőgépei.
Ibiza leghíresebb szórakozóhelye a San Rafael településen található Privilege,amely a világ legnagyobb szórakozóhelye címével büszkélkedhet - 10 ezer főt képes befogadni! További világhírű szórakozóhelyek az Eden, Sant Antonio legnépszerűbb szórakozóhelye, közvetlen szomszédjában lévő Es Paradis, amely leginkább híres vízi bulijairól ismert. Ibiza városának híres, és népszerű klubja az Amnesia, amely kevesebb, mint 1 km-re található a Privilige-től. Az Amnesiát az International Dance Awards díjának keretében 2007-ben a világ legjobb szórakozóhelyének választották. A Playa d'en Bossán, az ibizai repülőtérhez közel találhatóSpace pedig 2005-ben, és 2006-ban nyerte el ezt a díjat. A Space híres bulija a We love Sundays, az 1999 óta létező party, amely 22 órán át tart: vasárnap reggel 8-tól hétfő reggel 6-ig. Szintén híres szórakozóhely a Pacha, az ibizai kikötő közelében található Talamancán. A sziget legtöbb szórakozóhelyén a világhírű dj-k általában a következő zenei stílusok lemezeit forgatják: House, Baleári House, Deep House, Progressive, és Trance. A belépőjegyek 30-60 Eurótól kezdődnek, de a híresebb klubok nagyobb bulijaiért még ennél is többet elkérhetnek. Azonban az idelátogatók, és itt bulizók véleménye szerint megéri zsebbe nyúlni: az ibizai partyk életre szóló élményt nyújtanak. Interneten rendelve egyébként általában olcsóbbak a belépőjegyek, mint a klubok pénztáraiban.
Azonban Ibizát nem csak a bulizás miatt érdemes felkeresni. A csendesebb nyaralás keresők nyugodtabb, családbarát településeket is találhatnak a szigeten. Ibiza több mint  egy buli sziget: fantasztikus faunája és flórája miatt sokan Európa legszebb szigetének tartják. Kulturális-történelmi emlékei, és természeti szépségei miatt az UNESCO Ibiza teljes területét az a Világörökség részévé nyilvánította. Ibizát gyakran hívják "Fehér szigetnek" a tengerpart fantasztikus homokja, jellegzetes, hófehérre festett középkori hangulatú házai, és szűk kis utcácskái miatt. Ibizán járva érdemes megtekinteni az innen hajóval elérhető, döbbentesen szép, és romlatlan Formentera szigetét, amelyet Európa egyik utolsó paradicsomának tartanak.
A sziget fővárosánál sokkal nyugodtabb az Ibiza kikötőjétől mindössze 15 percre található Talamanca. Igen népszerű hely, de itt nem olyan nagy a nyüzsgés. Széles, homokos tengerpartja remek kikapcsolódást kínál.
Playa d'en Bossa Ibiza egyik legnépszerűbb része, itt van a sziget leghosszabb strandja, amely remek vízisport-lehetőségeket kínál, és a település ad otthont a Space diszkónak, és a világhírű és a Bora Boratengerparti klubnak.
San Antonio (San Antoni) a főváros mellett a sziget másik legpezsgőbb éjszakai élettel rendelkező települése, híres klubjai: Eden, Es Paradis, Gala Night. San Antonio híres csodálatos napfelkeltéjéről. Öblét Európa egyik legszebbjének tartják.
Es Cana, ahol a híres hippi-piac található, szintén családbarát pihenést tesz lehetővé. Ibiza egyik különlegessége ez a hippi piac. Es Cana településen, a Punta Arabi klubnál tartják szerdánként, 10-19 óra közütt. Az igen hangulatos piacon egzotikus batikokat, és egyéb hippikelléket lehet vásárolni a sziget hippijeitől.
A turizmustól távol lévő kis falukban, mint Santa InesSan Carlos San José, vagy San Miguel pedig megismerhető az igazi, hamisíthatatlan, bájos, romantikus, "falusi" Ibiza.
Kedves barátaim!Itt minden megtalálható, ami kell! A legjobb bulik, a legszebb tengerpart,a csajok és pasi és szabadság! Kalandra fel!
További képeket találtok lentebb a bulikról és helyekről.
A város nappal (kicsit bórult időben)
és éjszaka amikor felborúl a rend!
Buli helyek:
Privilege
Amnesia, La Troya
Eden
Pacha Ibiza
Bora Bora Ibiza
Space Ibiza
Amfora
Zsoliee

süti beállítások módosítása