Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2014. március 18. - Jam01

Igazi pop-rock hétnek nézünk elébe: megismerhetjük a Paramore világrekord-kísérleteit, az AWS nevezetű magyar banda Hooligans-utánzását és a végére csemegének még az Alvin és a múkusok is tartogat nekünk egy élő felvételt a készülő DVD-jéről. Érdemes lapozni!

Paramore - Ain't It Fun

Az album legérdekesebb dalához kaptunk egy szintén eléggé érdekes, de sokkal inkább agybeteg, elborult klipet. És ezt most a fenti jelzők legpozitívabb, legszerethetőbb értelmében vegyük, ugyanis ez a három ember zseniális infantilitásról tesz tanúbizonyságot ebben a közel négy percben. A lényeg, hogy Taylorék 10 világrekordot kísérelnek megdönteni a videóban, mindezt szórakoztatóan, kellemes zenei aláfestéssel. Kell ennél több?

Live: Alvin és a mókusok - Elb@szott szerelem

Negyedik epizódjánál tart az Alvin alkotta koncertfilm, amelyet talán még idén egészében kézhez kapunk. Addig is be kell érnünk a Kurv@ élettel, A Tolerancia földjével, a Sajnálommal és jelen cikkünk tárgyával, az Elb@szott szerelemmel. Sajnos túl sokat nem tudok róla mondani: élő és Alvin. Aki volt már koncerten, az tudja, hogy miről is szól az egész. Aki meg, nem, az majdcsak kedvet kap. Check! (a trágárkodásért pedig szíves elnézést, csupán a számcímeket soroltam)

AWS - Ha nem tűnsz el

Mindenki írja le az első dolgot ami eszébe jut: fúúú de hooligans! Nekem ez volt az. Nem tudom miért, de képtelen vagyok befogadni a srácok zenéjét. Igaz, most teljesen más az egész, mintha egy normális, gyorsabb nótát játszanának, de még így is fura.... Talán a magyar szöveggel, talán az énekhanggal, talán az egész semmilyenségével van a bajom. Who knows?...

Jam

süti beállítások módosítása