Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2014. január 15. - Jam01

A héten a Bullet for my Valentine, a Tankcsapda és a Fall Out Boy egy-egy újdonságához lesz szerencsénk.

Bullet for my Valentine - Raising Hell

A következő lemezét már javában promózza az wales-i brigád, hiszen tisztában vannak vele, hogy a tavalyi korong egy kalap...tartóalátétnek talán megteszi. Szóval kicsit visszakanyarodtak az önmaguknak még valamikor 2005-2006 tájékán kitaposott ösvényre és kicsit kiabálnak. Meg darálnak. Aztán amikor már azt hinné a kedves érdeklődő (aki még a Temper Temper után is bizalmat szavaz Matt-éknek), hogy itt bizony faldöntés van készülőben, akkor jön az epikusnak szánt, de huszonötödjére már unalomba fulladt és áttekerendő refrén. Kérdem én, hol az egészséges egyensúly és a jó ízlés???

Tankcsapda - Igazi hiénák

Tavasszal érkezik a mozikba az Argo 2, amelynek főcímdalát a Tankcsapda komponálta. (Pedig az urak nem is kompon, hanem tetőn állnak...) No, de a lényeg az, hogy kapunk egy slágeres refrénnel, bugyuta dallammal és nevetséges erőlködéssel megtömött Tankcsapda dalt (tankcsapdalt - ez olyan, mint a vagdalt, csak más...), amely azért született meg, mert a világra küszködték, noha ő a világért sem akart volna kibújni. A zeneipari császározással meg annyi a baj, hogy abból lesznek a gagyi dalok...like this!

Fall Out Boy - Where Did The Party Go

Hetedik részéhez érkezett a FOB vámpír-sztorija, amely már kezdett volna unalomba fulladni, de most végre-valahára történt is valami. Bár még így sem mondható eléggé elmésnek és fordulatosnak a sztori, de legalább elkezdődött valami, ami talán egyszer majd véget is ér... Ugyanis Pete azt nyilatkozta, amikor a Strand Fesztiválon jártak, hogy még csak az első 7 rész van leforgatva. Innen tehát kiszámolható, hogy kérdésessé vált a folytatás sorsa. Én mindenesetre várom már nagyon, hiszen még sem Courtney Cox, sem Elton John nem jelent meg a filmben...pedig azért, valljuk be, kíváncsiságunk határtalan.

Jam

süti beállítások módosítása