Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Békében, egymás mellett!

2013. december 16. - Stewie

lgbt-scorecard-1024x558.pngA minap „érdekes” dolgot láttam a buszon utazva. Két fiatal lányt, az egyik a másik ölében ült és csókolóztak. Páran megbámulták őket, de volt olyan is, aki bátorította, hogy ez mennyire jó.. persze a pasi eléggé részeg volt. Ezen elgondolkozva az a kérdés jutott eszembe, hogy ez dicséretre méltó, hogy felmerik vállalni magukat, elítélendő vagy inkább természetes?!

Ha egy heteró pár csinálja ezt, senkinek fel se tűnik a dolog, nem teszik szóvá, nem bámulják meg őket. De ugyan ebben a szituációban, azonos nemű párnál közfelháborodás és polgárpukkasztás.
Vajon miért?
Ez miért nem lehet ugyan olyan természetes, mint az, ha ellenkező neművel csinálja az ember?!

A melegek, leszbikusok legtöbbje nem meri felvállalni magát, a szexuális hovatartozását, mert fél a társadalmi következményektől, a kirekesztéstől. De ha mindenki olyan baromira felvilágosultnak és intelligensnek tartja magát, akkor miért nem fogadják ezt el? Mi sérelem éri őket azzal, hogy a melegek próbálnak ugyan olyan teljes és szabad életet élni, mint ők?! Jó, sokan mondják, hogy az nem baj, ha otthon csinálják, csak ne az utcán csókolózzanak, és ne fogják egymás kezét, ne ölelkezzenek.
Ettől ők tényleg úgy érzik, hogy sokkal kevesebbek, ha ilyet látnak?! Tényleg azt hiszik, hogy ettől az ő gyerekük, ha ezt látja, bemelegszik?

dnews-files-2013-06-lgbt-flag-660-jpg.jpgHát ki kell ábrándítani őket, mert nem. Ettől egyik gyerekben se változik meg az, hogy melyik nemhez vonzódik majd a későbbiekben. Ha minden meleg szabadon élne, akkor se születne és nőne fel több meleg, mint amennyi ma is van, csak talán többen fel mernék ezt vállalni és boldogabban élnének.
A mai társadalomban nehéz azt meghatározni, hogy vajon hány meleg él köztünk. Nagyon sokan bujkálnak és titkolják. De becslések szerint a melegek és leszbikusok a társadalom 10%-át teszik ki, ami nem kevés.

Nap mint nap utazunk melegekkel egy buszon és villamoson, vásárolunk velük egy boltban és a postán sorban állva is lehet, hogy épp az előttünk vagy mögöttünk várakozó is meleg. De nem tűnik fel, mert ugyan olyan ember, mint TE! Semmi különbség nincs, csak annyi, hogy a saját neméhez vonzódik.
Attól, hogy vannak melegek, Neked nem lesz semmivel se rosszabb. Nem leszel se gazdagabb, se szegényebb. Nem ér se több se kevesebb jó vagy rossz. Ugyan azt az életet élheted mellettük, mint nélkülük. Ezt kéne végre megérteni!

Mindezeket összegezve szerintem ez inkább természetes kéne, hogy legyen. Nem kell megbámulni, elítélni és persze még bátorítani se, mert sajnos nem olyan közegben élünk ahol szabadon lehet élni. Egyszerűen hagyni kéne mindenkit, mert nekik is csak ez az egy életük van, amit nekik kell eldönteni, hogyan szeretnének leélni.. boldogan!

süti beállítások módosítása