Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Kérdezz-felelek Ednával

2013. november 05. - Tágrazártszemmel

Edna!
A pasimat, Zénót akarom meglepni egy dögös házi sztripp-tánccal, fel is vettem videóra, és azt kérem, hogy lécci nézd már meg és véleményezd! (((: Köszi puszi,

Mazsola, 38 éves, háztartásbeli

EdnaDrága Mazsim,
Hát majd kiakadt a BS playerem Édes Lányom! Ha nem jelezted volna előre a videód valódi tartalmát, azt hittem volna, hogy a szembeszomszéd, Terike gombázott be megint!
Kezdésként megemlíteném, felettébb érdekes volt, mikor a konyhakésről nyaltad le azt a valamit! Én javallanám, hogy ezt a részt dilíteld, máskülönben még Zénóka azt hiheti, hogy épp meg akarod szabadítani a fitymájától egy házi körülmetélés alkalmával!
És mi a fonatbatekert zsindelyes zsellérfasz történik 3.54-nél? Az egész Daubner cukrászdát magadra kented? Hátcsak remélem, hogy Zéni nem diabéteszes, máskülönben a család többi tagját is be kell majd vonni a heppöningbe!
Édesem, felejtsd el a agyszipkázó női magazinokat, mert nekik közük nincs ahhoz, amiről írnak! Ajánlgatnak itt mindenféle gasztronómiai szekszuális trip-tippeket, amik az esti hűtőnyitogatásuk alkalmával robbannak tudatukba!
Dugjatok a konyhában, legyen ez a hely túlfűtött testetek vágyakozásának epicentruma, ha épp ott él utol Titeket a kéj, de légy spontán, majd jön, ami jön, nem kell ahhoz előre kiválogatott dekorcukor, vagy keményre felvert hab Zénóka merevedő péniszére, ami mondjuk pont úgy nézne ki, mint a Titanic féle kikandikáló jéghegycsúcs!
Csak hagyd, hogy Dzsek rávágjon a Biedermeier ebédlőasztalra, és süllyedjetek el együtt az orgazmus jeges vízében!

Csókimóki,
Edna

Szeva Edna!
Az OTP-ben szemeztem egy csajjal. Úgy vettem észre, h én is bejövök neki, mert visszanézett. Szerinted? Kösssz,

Zotyó, 19 éves, tanuló és szemezőkirály

EdnaZotyókám, Életem,
Egy sorozatgyilkos is mindig visszanéz, sőt, a tekintetedből szívja ki az életerőt! Meglehet, ő már maga előtt látta a delíriumos képet, amint fecskében fekszel a bunkerjában, miközben a heréiddel flipperezik!
Viszont releváns kérdésként tenném fel, hogy a hölgyemény egy ott dolgozó munkaerő esetleg? Mert ez esetben azt mondanám, fuss az életedért!
Az OTP-sek a legnagyobb hiénák, ráadásul feszt rád akarnak tukmálni mindenféle szart, ami kurvaisten, hogy mindenkinek jó, csak Neked nem!
Hát képzeld el, hogy a beidegződés végett folyvást a kölcsönfajtákat sorolná dugás közben, ami a fedezet nélküli személyi hiteleknél csúcsosodna ki orgazmus formájában, a seggedből meg hitelkártyalehúzót csinálna!
Amúgy meg kezdetek az agyamra menni ezekkel a visszanézős baromságaitokkal! Hát Sanyi, a nősténypincsi tüzelés közben visszanézett-e már reád? Hát Jocó, a fogatlan, műbőrszandis kaller? Amálka néni a wc pumpával? A 300 kilós Amálka a hentes pultnál, mikor mélyen a szemedbe néz és azt kérdezi, 15 helyett 25 deka lett, MARADHAT?
Majd ha fésztufész stírőli a képed, miközben az ajkát is nyalogatja, mint valami peckét simogató, kiéhezett nősténypuma, majd akkor eszedbe juthat, hogy a reggeli kakaómaradékot nyalogatja-e ajkairól, vagy képzeletben már a gatyádban jár!
Addig is traktáljatok mást a unintelligens kérdéseitekkel a témában!

Csókimóki,
Edna

Kedves Edna,
Lenne egy kérdésem…kicsit kellemetlen, de mástól nem merem megkérdezni…szóval, ha egy lányt sokat ujjaznak maradandóan tág marad? Ha igen, akkor mennyire?? Köszönöm,

Rékus, 18 éves, megszeppent, drogériai eladó

EdnaÉletem Megujjazott Drogériás Értelme, Réka,
Hát amennyiben Hulk az, aki az erotika ösvényén matat a bozótodban, akkor igen, minden bizonnyal, előbb-utóbb egy Arlbergstrassen - alagút fog tátongani lábad között!
Ha nem Hulk, akkor nem értem a kérdést.

Csókimóki,
Edna

p.s.: A Durexre most nincs kedvezményetek?

 

 

süti beállítások módosítása