Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Friss pipihús tálalva 2. rész, avagy egybekelt a (fülig) szerelmespár

2013. szeptember 01. - Tágrazártszemmel

A korábbi elképzelésekkel ellentétben az idő Andrást és Timeát igazolta. Mert mint kiderült, ők nem csak úgy egyszerűen együtt voltak, hanem házasságot is terveztek; ami aztán meg is történt magyar idő szerint 2013. augusztus 19-én a hajnali órákban. Ám a lakodalom Hálivúdban volt, így ott nyilván nem hajnal volt, hanem előző nap délután/este. Nos, tehát, mint korábban írtam vala a Damu-áldozat Palácsik Tímea megtalálta élete értelmét a kövérkés, disznószemű sztárprodjuször, Andy Vajna személyében. (Aki egyébként még a leány édesapjánál is idősebb, de hát mit számít a kor, ugye.) Vajna-Palácsik esküvő2Vajna papának sok-sok lóvéja van ugyebár, és ez még a disznószemű sztárprodjuszöröket is megszépíti, mint ahogy azt tudjuk. Szóval hogy, hogy nem, András megkérte a kedves, okos, intelligens és egyáltalán nem pénz-éhes leányzó kezét, aki boldogan rebegett neki igent. Hosszadalmas cikkek jelentek meg a magyar sajtóban a frigy előkészületeiről, a menyasszonyi ruháról, luxusról és pompáról, és arról is, micsoda földi javakkal halmozza el a Mikulásra hajazó Vajna az ő szívszerelmét, aki a rózsaszín felhőktől bódultan nézett szerelmesen az ő leendő urára mindig, minden körülmények között. Pontosabban csak a fotósok kamerája előtt. Aztán amikor nem látta, hogy fotó-sok is vannak a közelben, előbújt belőle az igazi énje, mint ahogy arról értesülhettünk egy korábbi cikkben, hogy aszongya: a nyári Balaton Soundon több férfival is flörtölt, sőt az egyikkel még „szobára is ment”. Érdekes módon egyik sem Vajna volt, mivel ő nem is tartózkodott akkor a magyar tengernél. Ám a megtévedt leány bűnei megbocsáttattak– már ha nem csupán rosszindulatú tréfa vagy félreértés volt az egész –, és rövidesen ismét nagy-nagy izgalommal készült mindenki a hetedhét országra szóló lakodalomra. Erről szólt minden cikk; a legapróbb részletekre kiterjedően; no és persze arról hogy ez a kedves leány megfogta az isten lábát. (Vagy inkább Vajna pénztárcáját?) Majd eljött a várva várt augusztusi nap. Nem tudom, hogy a korábbi kedves, Dobó Kata nem érzett-e némi keserűséget amiatt, hogy egy hozzá képest huszadrangú fehérnépnek sikerült elvetetnie magát azzal, akivel neki korábban nem sikerült. Nem mintha bármit érezne még Vajna iránt, csak hát mégis bosszantó lehet, hogy elpazarlod valakire a legszebb éveidet, aztán semmi sem történik. (Nem mellesleg Timike is így jár majd, de azt, akinek megéri elpazarolni a legszebb éveit, urambocsá a gyermekáldásról is lemondani egy vén fószerért, csak azért, mert eztán majd luxuskörülmények között élhet, azt csak szánni tudom. Persze ki tudja, lehet, hogy Andyra rájön majd a gyerekcsinálási láz, és így mindenki megkapja majd, amit akar. Nem, nem akarom elképzelni ezt a részt!!!)

Vajna-Palácsik esküvő3Nos, szóval, megvolt ám a lakodalom, ráadásul nem máshol, mint Antonio Banderas és Melanie Griffith házában. Volt ott sztárvendég garmadával, meg pompa is, meg luxuskörülmények, és kibaszott hosszú fátyol is. Tény és való, Timi nagyon szép menyasszony volt, de most úgy őszintén, a legtöbb menyasszony nagyon szép. A zenei aláfestést Edvin Marton – leánykori nevén Csűri Lajos – szolgáltatta, aki nagyon izgatott volt, mert szinte az utolsó pillanatig nem volt biztos, ott tud-e lenni a nagy napon. (Szerencsére sikerült neki.) Így lett Palácsik Tímeából Vajna Tímea, és ennek a ténynek olyan emberek örültek, mint például Goldie Hawn, Kurt Russell, vagy az egykori terminátor, Arnold Schwarzenegger. Ő az egyik cikk szerint azt találta mondani, hogy Vajna papa nagyon jól választott, amikor úgy döntött, hogy elveszi a „saját lányát(unokáját?)”. Jó, nem teljesen ezt mondta, de a tény attól még tény marad. Ha Svarci szerint tök normális dolog összeházasodnia két embernek ekkora korkülönbséggel, akkor csak azt tudom javasolni neki, hogy sürgősen álljon le a fűvel, mert nem tudja, miket beszél. Az esküvő után sok-sok képet posztolt ki a szerelmes fiatalasszony a Facebook oldalára, amikből szép kis csokorra valót láthattunk a naponta megjelenő cikkek mellett, ám mind-egyikről hiányzott a hites ura. Később aztán ilyenek is felkerültek, de egyiken sem bújt úgy Vajnához, mint ahogy Banderashoz a vele készült fotográfián.

Nos, azt mondják, a magyar ember irigy és rosszindulatú. Hát, nem tudom, szerény véleményem szerint semmi irigylésre méltó nincs ebben a történetben, legfeljebb az, hogy az erkölcsösség és a becsület mintaképének – ő Timi – többé nem lesznek anyagi gondjai, de tegyük a szívünket a kezünkre: ki ne akarna gondtalanul élni? Viszont! A világ összes pénzéért sem mennék hozzá soha egy nagyapámnak kinéző emberhez, luxus ide vagy oda. (Pedig én még idősebb is vagyok kicsivel a fiatal aránál.) Persze a világraszóló esküvő ténye az én életemet nem befolyásolja, és természetesen felőlem azt csinál mindenki, amit akar. De legyen elég ennyi. Nem kell több cikk, nem kell a porhintés, és az olvasók hergelése. Mindenki pontosan tisztában van vele, miről szól ez az egész házasság, úgyhogy a továbbiakban nincs miről beszélni. Az már csak hab a tortán, hogy állítólag Timi szerepet kapott a Vajna által patronált egyik filmben; bár erről egyelőre nagy a csend. Szerintem maradjon is így. Mint ahogy a magánéletükkel kapcsolatban is.

Penny Wise

süti beállítások módosítása