Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Kérdezz-felelek Ednával

2013. augusztus 24. - Tágrazártszemmel
Jó napot Edna!
A szomszéd telken lakó férfi, az Ernő, mostanában átjár a kertembe szexelni a műanyag kerti törpével. Mit tegyek? Köszönöm,

Jolán, 62 éves, nyugalmazott háztartásbeli EdnaDrága Jolán,
Irigykedünk, mi?
Node, egyet mondok: Medvecsapda! Hidd el nekem Aranyom, utána majd kétszer is meggondolja, hová dugja a pöcsét!
Azt nem tudom, hogy erre létezik-e tudományos, kategóriába sorolt parafília, de az a helyzet Jolikám, hogy én már nem lepődöm meg semmin!
A múltkor is átmentem Etelkához egy laza tequila partira, és egyszer csak azt látom, hogy a szomszédja, a Béla, gyanúsan tekereg egy paradicsom paszulyon! Mondom, Te Etus, ez a Béla mi a két vállra fektetett, dezodorált kecskefaszért dörgölődzik a paradicsomhoz? Vagy idén Pirner Almácskát próbálja lekörözni rúdtáncával? Az mondjuk fix, hogy az idei terméséből nem vennék egy dekát sem!
Na de, Drága Jolánom, nincs új a nap alatt a perverziók tárházát tekintve sem, tehát az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy eltünteted a garden gnómon a kertből, vagy beszerzel egy nagytestű házőrzőt, és betanítod, hogy a fallosz látványára pörögjön be!

Csókimóki,
Edna

 

Drága Edna!
A páromat akarom meglepni egy saját készítésű vacsival, de sajna nem nagyon tudok főzni :$
Segítenél ajánlani valami jó műsort, ahonnan ötletet tudnék venni?  Köszi!

Zsanett, 22 éves, nem konyhatündér EdnaÉletem, Zsanett,
Nagyon lájkolom, hogy Te akarsz főzni, annak ellenére, hogy közöd nincs hozzá! Ezek a mostani fiatalok csak a mekiben zabálnak, nem hiába tartunk ott, hogy a sok szartól, ami benne van, na attól mutálódik a generáció, és ezért van az, hogy a csajok nagyobb kannákkal rendelkeznek, mint egy szoptatós anya, a fiatal srácok meg akkorára nőnek, hogy állva belátnak hozzám a kilencedikre!
De legalább benned megvan a szándék, hogy fejlődj, és 3 csillámos Michelin-csillagot rajzolj a köténykédre!
Azonban, Drága Lányom, ezekkel a főzőműsorokkal vigyázzál, mert manapság, érdekes módon, mindenki kurvára tud főzni, aki akár csak egyetlen percig is szerepelt a médiában! Na persze csak azután, hogy könyv formájában semmitmondó önéletrajzot írt az elmúlt 22 nyomorult évéről, ami 30 oldalt tesz ki, 46-os betűmérettel, és /vagy saját divatmárkát ötölt ki a reggeli vizelés közben, amit továbbadott a menedzserének, aki pedig kiadta az ukázt a hazai kínai gyártósornak!
Emlékszem, hogy karácsony derekán, láttam Rubint Réka 5 percben FŐZ c. műsorából egy példás epizódot. Mondom, mi az Isten? 5 perc főzés? Mire kikeverem a Mártinimet, nemcsak, hogy kész lesz, de még meg is emészti!  Az aznapi menü valami ádventi saláta volt, ami annyit jelentett, hogy összevágott egy kis paradicsomot, szórt rá egy kis petrezselyemzöldet és belehintette egy 50ezer forintos update üvegtálba!
És, hogy mitől ádventi? Na azt lófasz sem tudja!
Legalább fenyőmagot hintett volna a tetejére, vagy valami jászol-szalmát vágott volna zsülienre! De nem!
Ezzel csak azt akarom sugallni, hogy kerüld a „bóvlit”, bár inkább azt javallanám, hogy kérdezd meg anyukát! Éscsak reménykedj benne, hogy a kedves mama nem pattan át egy sparhelttel és egy teli kuffer ruhával a segítség jegyében, mert az esti desszert-dugásnak annyi!

Csókimóki,
Edna

 

Edna!
Hogyan tanuljak meg behatolni a különböző nők személyes szférájába?

Alpár, 42 éves, egyedülálló, lélekelemző EdnaAlpikám,
Kurva rövid leszek: Te sehogy!
Ismét lúzer szagot érzek, ahogy minden héten! Azt már meg sem merem kérdezni, hogy mivel akarod véghezvinni a behatolást!
Alpárom, hagyd békén a nők SZEMÉLYES auráját! Ahogy a neve is mondotta volt, az a privát szféra, ne tologass oda be semmit, sem az arcod, sem a szavaid, a brét meg legfőképpen!
Vagy mire gondoltál? Kezdeményezni? Mert akkor igencsak gondjaid vannak a magyar nyelv terén! És mi ez a lélekelemző? Hovatovább, melyik csatorna, és mi a melléked? Szívesen felhívnálak, hogy az éteren keresztül enerdzsi pálcázz meg, mert már egy hete nem voltam palival, és kezdek kurva frusztrált lenni, amin az ilyen, és ehhez hasonló kérdések csöppet sem segítenek!
Azért kell a TEK-es behatolás, hogy utána kielemezd a lélek rezonanciális visszajelzéseit? Mert ez esetben már most megmondom Neked, mindenféle analízis nélkül, INGYEN, hogy két variációs lehetőség van!
1. Zöld utat kapsz
2. Leoltanak a bánatos csapos akasztott farkára!
Próbálj meg úgy viselkedni, mint egy egészséges ember! Ha ez megy, léphetsz egy szintet és megpróbálhatod a férfi kategóriát is abszolválni! Ha mégsem birkózol meg vele, tobzódhatsz a Jencike slepphez, és immáron hármasban vágtathattok a végtelen puncimezőkön!

Csókimóki,
Edna

süti beállítások módosítása