Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Levelek Londonból - Ha dizájn, akkor London

2013. augusztus 22. - Tágrazártszemmel

Lassan vége a nyárnak és a Facebook-t elnézve többségünk már agyonkirándulta magát. Akinek ennek ellenére mégis akad pár szabadnapja és szereti a stílusos dolgokat, az mindenképp jöjjön Londonba.

Immáron tizedik éve idén is megrendezésre kerül a londoni dizájn fesztivál (London Design Festival), ami Londont, mint a világ dizájnfővárosát hivatott ünnepelni és támogatni. Hivatalosan szeptember 14-22 között zajlik majd többszáz előadással, kiállítással egybekötve. Ajánlom figyelmébe mindenkinek, aki a dizájn szakmában dolgozik vagy egyszerűen csak érdeklődik az újdonságok iránt. Garantáltan képben leszel a legújabb lakberendezési trendekről, stílusokról, dizájnerekről és bútorokról. Ami a divatban a kifutókon történik, az a dizájnban az alábbi expókon.

LDF

100% Design (Szeptember 18-21, Earl’s Court, London) Anglia legnagyobb és legfelkapottabb kortárs dizájn eseménye több tízezer látogatóval évente. Idén azért is extra különleges, mert a mi stúdiónk is a kiállítók között van. Ez az expo igazából szinte minden kategóriát lefed, vannak visszatérő elemek, de a legújabb bútorokat, trendeket és innovációkat szintúgy képviseli. Folyamatosan lehet még ingyen regisztrálni. Akit érdekel, hagyjon a cikk végén kommentet és szívesen segítek, illetve elárulom a VIP regisztrációs kódot is.

100 Design Tent/Superbrands (Szeptember 19-22, Old Truman Brewery, London) Egy másik kedvenc, idén London aktuális divat negyedében kerül megrendezésre. Általában itt mutatkoznak be a legfrisebb és legmerészebb dizájnerek. Szeptember 13-ig lehet ingyen regisztrálni a szakmabelieknek, egyébként pedig £10 a belépő. (FYI - ha Londonban jársz ezidőtájt érdemesebb itt elkölteni azt a tizest, mint £30-ért 2 órát sorban állni a nyüves Madam Tussauds-nál)

Tent Decorex (Szeptember 22-25, Kensington Palace, London) Ez egy teljesen más történet, mint a fent említettek. A Decorex a nagyon gazdag, luxuskategóriát képviseli, sok-sok hamis mosollyal és képmutatással - legalább kisestélyit tessék felvenni, ha odamész. Ettől eltekintve érdemes egyszer megnézni - többször már unalmas lenne, merthogy ugyanaz a zárt dizájner közeg képviselteti magát minden évben. Jegyeket különböző árban lehet kapni, szakmabelieknek £15, míg a nagyközönség (Szeptember 25.) £30-t fizet. Kicsit drága, de határozottan érdemesebb ezt körbejárni, mint gyantával pózolni a Madam Tussauds-ban!

Decorex

További inspirációkért nézd meg a blogomat: www.anamiblog.wordpress.com vagy keress Facebook-n, mint Anami Blog.

süti beállítások módosítása