Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Horrorra akadva 5

2013. augusztus 22. - Tágrazártszemmel

scary-movie-5-poster01Ha a horrorra akadva filmekről van szó, mindenki tudja melyik az. Hisz nem sokan vannak, akik nem tudják, hogy ez az a film, amelyik a legfélelmetesebb, leghátborzongatóbb horrorokból is könnyed poénokat varázsol. Alap sztorija nagyon egyszerű, vesznek egy horrorfilmet melyhez hozzákeverik más horrorfilmek jeleneteit, vicces formában.

Ez most sincs másképp. Az ötödik részt két film határozza meg. Az egyik „A ház az erdő mélyén”, a másik pedig a „Paranormal activity”. Ezek keveredésével születik meg az ötödik horrorra akadva alapja. Természetesen vegyítettek hozzá más filmeket is, mint például a nem épp horrornak mondható „Eredet” című filmet és a „Majmok bolygóját”.

A nevetés most is garantált, nagyon sok vicces jelenet van a filmben, bár szerintem kicsit erőltetetté vált már a dolog. Ez a műfaj még mindig keresett, mert rengetegen szeretik nézni mivé alakíthatók át a horrorfilmek, de úgy érzem a készítőknek ez egyre nehezebben megy. Túlságosan összecsapottnak néz ki, nincsenek a karakterek kidolgozva, a poénok kiszámíthatóak. Az első és második részben a karakterek is rendesen fel voltak építve, a jelenetek kidolgozottak voltak és a poénok lehengerlőek. Ez a harmadik résztől kezdve folyamatos mélyzuhanásba kezdett.

Anna-Faris-1Eltűnt a kedvelt színésznő Anna Faris is, aki vitte a filmet a vállán, és helyére Ashley Tisdale került, aki amúgy nem játszik rosszul, valahogy mégis szokatlanul szarul szerepel ebben a filmben. Simon Rexet már megszokhattuk, ő a Horrorra akadva 3-ban tűnt fel először és most már köré épült a film.

Sajnos most se sikerült visszahozni a régi fényt a filmbe, de ennek ellenére szórakoztató és leköti a nézőt. Bár tény, hogy csak a film ideje alatt jó és utána feledhető szinte az egész egy – két jelenetet leszámítva, mindezek ellenére érdemes megnézni.

http://youtu.be/jlWFdZ5W_24

 

gugli

süti beállítások módosítása