Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2013. augusztus 21. - Tágrazártszemmel

Based on a True Story - Young & Free

Kihozta első klipjét a Paramore hazai képviselőjeként aposztrofált csapat, akik tavaly EP-jükkel elég nagy hírnévre tettek szert, ráadásul nem is érdemtelenül. Szerencsém volt ezen az A38-as koncertjükön jelen lenni, ahol is a Fish!-éknek melegítették a fiúk-lányok a közönséget, mi pedig vevők voltunk a klipforgatásra. Nagyjából ezt láthatjátok ebben a bő három percben. Magam részéről sajnálom, hogy a banda kényszerpihenőn van Gerda külföldi tevékenységei miatt, de az viszont mindenképpen jó, hogy még így is tudnak újdonsággal szolgálni a rajongóknak.

https://www.youtube.com/watch?v=u8U5SUpqXvE

Pierce the Veil - Bulls in the Bronx

Vic Fuentes és csapata egy sztorival megáldott videót álmodott meg a tavalyi lemez egyik legjobbjához, lessétek meg a végeredményt. Ha más érdeme nincs is a videónak, egy dologért már megérte megcsinálni, ugyanis létjogosultságot biztosít a latinos, tangós szóló résznek, amellyel annyira nem tudtam mit kezdeni a lemez hallgatásakor. Persze, pozitívan ítéltem meg, mert kilógott a nagy átlagból, de ettől még fura volt. Így is fura, csak már van értelme is neki. A klasszik love story-t az akadékoskodó papával meg senkinek nem kell bemutatni, szerintem mindenki tudja miről van szó. Bár a Black Veil Brides a Rebel Love Song-ban kicsit magasabb szinten mutatta ezt be nekünk, de azért ínséges időkben ez is elmegy egynek.

https://www.youtube.com/watch?v=WumCI56iYUk

Bullet for my Valentine - P.O.W.

Végre újdonsággal szolgált a BFMV klip-téren, de sajnos az élvezhetőségi szint eléggé a béka segge alá került. Nem mondom, hogy az utóbbi két albumról képtelenek voltak összehozni egy jó klipet, mert nagyon kritikusnak tűnnék, de az mindenképpen igaz, hogy az első két lemezhez gyártott videókat össze sem lehet hasonlítani a mostaniakkal. Nézzük meg a Hearts burst into Fire klipjét, majd hasonlítsuk össze jelen cikk alanyával és máris megértjük, miről beszélek.

https://www.youtube.com/watch?v=VMcWJZweha4

Jam

süti beállítások módosítása