Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Női szervek

2013. július 22. - Tágrazártszemmel

971409_369448473176719_478726284_nAz alaptörténet roppant egyszerű. Ashburn (Sandra Bullock) FBI ügynök, aki sikeres a munkájában, rendszerető és fegyelmezett. Ennek ellenére (vagy épp pont ezért a merevségért) társai utálják őt, a magánélete pedig sivár. Az előléptetés küszöbén állva, még egy komoly kábítószerügyet is meg kell oldania Bosztonban. Kénytelen odaköltözni egy időre, valamint a helyi rendőrség egyik gyöngyszemével, Mullinsal együtt dolgozni. Mullins eléggé más karakter, mint Ashburn, ő szabad szájú, kicsit elvetemült és durva, viszont abban megegyeznek, hogy az ő magánélete se mese Noi_szervek-5habbal. A közös munka nem megy éppen zökkenőmentesen, kemény beszólások és durván vicces jelenetek várnak a nézőre. Persze izgalmakban sincs hiány, mert közben pörögnek az események, fut a kábítószer biznisz.

Sandra Bullock nem először bújik bele egy FBI ügynök szerepébe, korábban két alkalommal is játszott hasonló szerepet a Beépített szépség 1 és 2 alkalmával. Melissa McCarthy se először csinál ilyet, igaz, hogy először van rendőr szerepben, de a káromkodós kicsit elmebetegnek tűnő szerep nem áll tőle messze, hisz többször játszott már el ilyen karaktert. Ezt a rendező, Paul Feig is tudja, mivel dolgozott már együtt McCarthyval a Koszorúslányok című vígjáték alkalmával.
Ez a két karakter teljesen eltér egymástól, mégis remekül összeillik. A korai sikeren felbuzdulva már tervezgetik az újabb rész forgatását. Egyelőre még semmi sincs lefixálva, de az elképzelés már megszületett.

Főhősnőink sikeréről vagy épp kudarcáról tanúbizonyságot nyerhetsz, ha megnézed a filmet. A nevetés és a kikapcsolódás garantált!

http://youtu.be/fhHZg5dR6J8

 

gugli

süti beállítások módosítása