Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Cirque du Soleil: Egy világ választ el

2013. június 06. - Tágrazártszemmel

Cirque-du-Soleil-Poster-002

A történet egy fiatal lányról és egy artista fiúról szól, akik első látásra egymásba szeretnek. Az előadáson egy rossz mozdulat következtében a fiú leesik és egy másik világba csöppen, ahova a lány követi és keresi szerelmét.
A film egyik érdekessége, úgy mesél el egy egész történetet, hogy szinte alig használnak benne szavakat.

A másik világban szemtanúi lehetünk annak, hogy ezek a kiváló művészek mi mindenre képesek, milyen csodát tárnak a szemünk elé. A történet, amibe bevezetnek minket, a fiatalok egymás kereséséről, a jó és a rossz harcáról szól.

 

cds-worlds-away03A Cirque du Soleil egy montreali székhelyű cirkusz, melyet azt tesz egyedülállóvá többek között, hogy nem folyamodnak állatszámokhoz, csak artisták, zsonglőrök, légtornászok, komikusok és mozgásművészek munkájára támaszkodik.
A társulat 1980-ban kezdett el turnézni „Les Échassiers” néven, majd 1984-ben a pénzügyi nehézségeket leküzdve Guy Laliberté és Daniel Gauthier megalapították a „Cirque du Soleil” társulatot. Első műsoruk a „Le Grand Tour du Cirque du Soleil”sikeresen futott. Ezt követően nem volt számukra megállás, Laliberté több előadást is tervezett, amikbe meghívta a legjobb artistákat a világ minden tájáról. A cirkusz gyorsan bővült, az 1990-es és 2000-es években futó show-műsorok több mint 19271 városban voltak láthatóak, minden kontinensen jártak az Antarktiszt leszámítva. Ekkor a társulat mintegy 4000 embert foglalkoztatott már, több mint 40 országból és árbevétele meghaladta a 810 millió eurós összeget.
cirque-du-soleil-worlds-away-movie-poster-13Tehetségüket és sikerüket mindenhol elismerték, felléptek a Super Bowlon és az Oscar-díjátadókon. Számos díjat és kitüntetést kaptak: Bambi-díjat 1997-ben, három Gemini-díjat, négy Emmy-díjat, és csillagot a hollywoodi Walk of Fame-en.
Zenei hangzásában is egyedi, eltér a megszokott cirkuszi zenéktől, mindig az adja meg az alaphangzást, hogy az előadás milyen hangulatot követel.
Ma a társulat már több mint 5000 alkalmazottat foglalkoztat, és 20 előadásuk fut.

 

Cirque-Du-Soleil-Tomasz_Rossa

A filmet egyedülállóvá és lenyűgözővé teszi a nem mindennapi látvány, a különleges ruhák, sminkek, jelmezek és a remekül összeállított koreográfia. Mindent összegezve, szemet gyönyörködtető film, melyet mindenképp látnod kell!

http://youtu.be/ZDsahTbZ9c8

Gugli

süti beállítások módosítása