Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Még 35 nap és újra itt a Balaton Sound!

2013. június 05. - Tágrazártszemmel

A fesztivált immár hetedik alkalommal rendezik meg és idén sem lesz érdemes kihagyni! A számos nagynevű fellépőn, a híres bulihangulaton és a jobbnál jobb programokon kívül mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 2012-ben az év legjobb, közepes méretű, európai fesztiválja díjat is kiérdemelte.

9288026

Az állítólag teljesen megújuló, grandiózus MasterCard Nagyszínpadon ott lesz velünk Armin van Buuren, Afrojack, Calvin Harris, Fedde le Grand, Nas, The Prodigy vagy éppen az amerikai Wu-Tang, de feltűnik a hazai Punnany Elektro is.

A tapasztalatok alapján a kisebb színpadokon (Telekom Terasz, OTP Bank Színpad, Aréna) is nagy lesz a buli. A magyarok közül olyanok mint Andro, Budai, Sterbinszky, Julia Carpenter, Belga, Soerii&Polek, Vad Fruttik, Zagar, Sena, Compact Disco, Robotrock, Irie Maffia, The Carbonfools színesítik a palettát, de külföldi világsztárokból is csemegézhetünk bőven. Ott lesz velünk Hardwell, Avicii, Steve Aoki, Jamie Jones, Fairmont, Axwell, Nervo, The Bloody Betroots, Brains, Dada Life, Dixon, Justice és még sokan mások. (A teljes program megtekinthető a fesztivál hivatalos honlapján.)

5628130424092524_balaton_sound_logo_2013_orange

A hírek szerint idén nem csak a fesztivál kap a MasterCard által új főtámogatót és így más színeket, illetve a nagyszínpad új fizimiskát, más újdonságokat is felfedezhetünk. A Balaton vízfelületén eddig ismeretlen elemeket találhatunk, úszó szigetek és különböző stég-komplexumok garantálják majd a jó hangulatot és megnyitnak egy vízparti bejáratot is, amin keresztül a vitorlással érkezők juthatnak be. Bár már Május elején elkapkodták, ne ijedjen meg senki, a helyszínen majd vásárolhatunk még bérletet.

Sátorral vagy anélkül, jókedvűen vagy morcosan, józanon vagy ittasan, a MasterCard Balaton Sound 2013-ban is hatalmas élmény lesz! 2013. júl. 11-14., Zamárdi! Like, ha te is ott leszel!
http://youtu.be/KT_VStV-GFs

Loibl Fanni

süti beállítások módosítása