Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Kicsi (?)

2013. június 03. - Tágrazártszemmel

Többektől megkaptam már azt a kritikát, hogy csak a nők problémáival foglalkozom. Nos, akkor örömmel jelenthetem, hogy megszületett az első férfi-panasz! /mondhatnám úgy is: TADAAA! :) /

répa

Felhívott az egyik kedves Barátom és elmondta, hogy nemrégiben összejött egy nővel, akivel megtörtént az első éjszaka, de Ő most szörnyen aggódik, mert a nő azt mondta Neki, hogy kicsi a pénisze… Mivel ez a férfi Barátom valaha, egy rövid ideig a Kedvesem is volt, ezért jól tudom, hogy mekkora a szóban forgó „alkatrésze”. /hű, ma diplomatának ébredtem! :)/ Persze megnyugtattam, hogy a világon semmi baj nincs a méretével, ezen ne aggódjon, pláne mert egy 41 éves férfiról beszélünk, elég régóta ivarérett és szexuálisan aktív ahhoz, hogy tudja mennyire nem reális az a kritika, amit most kapott!

Jól ismerem nőtársaimat, illetve azt a réteget, akik ilyen és ehhez hasonló hülyeségekkel ölögetik az ideget, embertársaik fogában, ezért ezt a témát kicsit bővebben is kifejteném.

Kedves Uraim! Rosszindulatú viccekben szerepel csak olyan, hogy a nők szerint három férfi méret létezik: a kicsi, a kisebb és a „hát ez mi?” A legtöbb nőnek ez nem szempont egy kapcsoltnál, leginkább azért, mert mi nők úgy működünk, hogy szerelem nélkül, csak ritkán engedünk az ágyunkba bárkit is! Ha pedig egy nő szerelmes, (illetve ha bármilyen nemű is, de szerelmes, mert ez mindenkire igaz) akkor tökéletesnek látja a Kedvesét és nem vonalzóval bújik ágyba, hanem nagyon gyorsan! A nem szerelmes nők is két típusra oszthatóak: az egyik a racionális, aki tudja, hogy egy élő férfi nem okvetlenül néz úgy ki, mint Conan, a barbár és nem akkora a pénisze, mint amiket a pornókban látni. (ehhez csak annyit, hogy kíváncsi vagyok annak a nőnek a lelki világára, aki pornókból tanulta, hogyan is néz ki egy férfi…) A másik típus az, aki valamilyen oknál fogva azt hiszi, hogy neki gyönyört csak 20 cm-es óriás uborkával lehet szerezni, nos ezek a nők azok, akik a fent említett probléma forrásai! Ugyanis a helyzet az Drága Urak, hogy a nők 99%-a nem a mérettől élvezi a szexet. Persze nem mindegy, hogy szexről, vagy szeretkezésről beszélünk. Minden nyelvben van különbség a kettő között, hogy csak az angolt említsem, van a „dugás”, ami angolul „nookie” és van a „szeretkezés”, ami angolul „lovemaking”! Mindegy milyen nyelven mondjuk, lényeg, hogy a szeretkezés szerelemből elkövetett cselekedet, míg a dugás az csak szex és mint ilyen, csupán sport tevékenység! Egy szerelmes nő soha az életben nem fogja mérni, hogy mi mekkora!

Az a gond azokkal a nőkkel, akik hasonlóan gondolkodnak, mint kedves Barátom jelenlegi „tévedése”, hogy az ilyen mondatokkal gyakorlatilag olyan szinten le tudják törni, egy amúgy egészséges férfi önbecsülését, hogy onnantól kezdve már mindig eszébe fog jutni, hogy egyszer valaki azt mondta rá, kicsi. Ez persze elkezdi majd befolyásolni az ismerkedésben, de akár megváltozhat a viselkedése a többi férfival szemben is, hiszen neki kicsi, a másik „nagyobb hím” és még sorolhatnám. Ez már csak azért is gond, mert a férfiak éppen úgy, ahogyan a nők, nem az ellenkező nemnek akarnak megfelelni, hanem leginkább egymásnak. Már zsenge tinédzser korukban is állnak a tükör előtt vonalzóval és azon sóhajtoznak, hogy „Istenem, ez csak ekkora!” Ezek után némelyik még bekeni mézzel, meg növesztő krémekkel, ráolvastat, körbefüstöli, hogy nagyobb legyen. Amennyiben a „varázslat” mégsem sikerül, akkor meg kétségbeesik, mert a haverjának nagyobb van, ő meg csak egy kis selejt.

Nemrég azt olvastam, hogy az egyik sorozat, a Spartacus: Blood and Sand forgatásán, mikor a férfi színészeknek meg kellett mutatniuk magukat meztelenül, voltak olyanok, akik csak úgy voltak hajlandóak kamera elé állni, hogy előtte rájuk húztak egy „hosszabbítót”! Nem tudom ez melyik színész volt, de nyilván a magánéletében Ő is rossz néven veszi, ha a nője leveszi magáról a push-up melltartót, aztán győz a gravitáció az eredeti méreten, ami általában jóval kisebb, mint amekkorának látszott… Ez megint azt bizonyítja csak be, hogy férfiak legalább annyira nem értékelik önmagukat, mint a nők, még akkor sem, ha amúgy az a férfi egy remek színész, akiért nők ezrei rajonganak!

Még egy nagy homályt eloszlatnék a mérettel kapcsolatban, mégpedig azt, hogy ha egy férfinak kicsi a pénisze, akkor a nő nem fogja élvezni a szexet. Ez baromság! A férfiak többsége nem ismeri a női anatómiát, ezért veszik be ezt a dumát! A nők többségének eléggé „lent” van a méhszája, ennek az oka az, hogy a természet úgy alakította ki a nőket, hogy minél egyszerűbb legyen a fogamzás, tehát a férfi spermájának ne kelljen „túráznia” hosszan, hanem minél előbb a célhoz érjenek az ivarsejtek. Az átlag nő méhszája a bemeneti nyílástól olyan 10-12 cm-re van, ami azt jelenti, hogy az a pénisz, ami ennél nagyobb már fájdalmat okoz(-hat)! Persze vannak nők, akiknek a méhszája jóval feljebb van, na ők nem éreznek fájdalmat egy nagyobb „darabbal” találkozva sem, de ők vannak kevesebben! Ehhez még hozzátartozik az is, hogy nagyon-nagyon sok olyan nő van, aki valamilyen okból, lehet bármennyi idős és szexuálisan tapasztalt, mégsem élvezi, vagy élvezte a szexet még senkivel! Ennek több oka lehet, van, akinél ez lelki eredetű, van, akinél fizikális, sőt olyannyira, hogy éppen a feljebb leírt méhszáji eltérések miatt, a nőnek egész életében fájdalommal járt a szex, mert mindig nagyobbat kapott, mint amekkorát még fizikális élvezett volna!

Akár fizikai, akár lelki okai vannak, hogy egy nő nem élvezi a szexet, rendszerint (emberi szokás sajnos) elkezdi hibáztatni a férfit, amiért neki nem volt jó. Ilyenkor jönnek az olyan ostoba mondatok, hogy: „Én azért nem élvezem a szeretkezést, mert a férjem pénisze kicsi”! Na, ezt gyorsan mondd el neki is, így szaporodnak az impotens férfiak…! Az a nő, aki nem tudja élvezni a szeretkezést, legtöbb esetben nem tudja elengedni magát olyankor, nem bízik meg a férfiban, vagy egyszerűen nem szerelmes, ergo nem szabadulnak fel benne azok a feromonok és hormonok, amik közvetetten kiváltják az élvezetet!

Összefoglalva: ha egy férfinak van szexuális kultúrája és nem annyi nála az előjáték, hogy a sarokba köpi a rágóját, akkor a legkisebb pénisszel is igen nagy gyönyörökben tud részesíteni egy nőt!

Szólottam, UFF! :)

Ariana Dianis

süti beállítások módosítása