Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Kérdezz-felelek Ednával

2013. május 30. - Tágrazártszemmel

Kedves Edna!
A fiamnak, Jencikének szeretnék találni egy kislányt, de nem tudom, manapság hol lehet találni egy olyat, akiben még van erkölcsi tartás! Jencike nagyon jó, megbízható gyerek, de már 35 éves és szeretnék unokát is, viszont nem akarom, hogy mellényúljon! Az lenne az igazi, ha ide jönne majd Jencike mellé, még bábáskodnék is a szülésnél, és akkor együtt lehetne az egész család!
Köszönöm

Manci, nyugdíjas

EdnaDrága Manci,
Egyet mondok, tömör lesz: Hagyd élni a fiadat! A bábás dolgot meg vegyük úgy, hogy el sem olvastam, mert menten gerincre vágódom!
Hát szerinted milyen töketlen kis lúzer lesz abból, akinek 35 évesen az anyja választ társat? Ezt tessen megmondani Mancika! Egy egészséges gyermeknek nem a mutter viszi a pirítóst reggel az ágyba és szervezi meg neki a szülinapi zsúrját, ahova elhív egy lufihajtógatós bohócperformanszert - akiket amúgy kibaszottul gyűlölök, mindig a gonoszt látom bennük - és ahova áthívja a szomszéd Elek bácsit, aki még mindig bevizel esténkét, valamint a másik balra szomszédot, Icukát, aki nem mozdul a macskája nélkül, akit Kim Basingernek hív!
Hát mit akarsz Kedves Manci, hogy totál kifingjon az a gyerek és teljesen életképtelen legyen? Feltéve, ha már nem az! Nem sok az esély, de egy próbát megér, én azt mondom!
Segíts neki, de ne fojtsd meg!
És az is ziher, hogy Jeszike még érintetlen, mi? No, ha nagyon nem menne neki a csajozás, szerezz neki egy csinos féllábú kurvát, aki belenavigálja a tutiba! Hiszen a szeksz jó! Hát Jencike is csak lett valahogy, nem?

Csókimóki,
Edna

 

Edna!
Barnabás vagyok, még csak 16, de tök szőrös! Mindenhol! Annyira ciki, csajozni sem merek, pedig Zsuzsi  nagyon bejön, olyan kis cuki tuti csaj! Segíts Edna, kérlek! Küldök képet is..

Barni, 16 éves, (rohadtulszőrös)tanuló

EdnaÉletem, Börni,
Nem tagadom, mikor megnyitottam a csatolmányt, azt hittem hirtelen, hogy a Kittenberger Kálmán Vadaspark szóróanyagát kaptam, miszerint új kapucinus majom született! Tán még Szellő is bemondta a hétórásiban!
Jólvan, jólvan, no. Barnusom Drága…valóban kissé elburjánzott a dolog, s bár egy kis zsabó még elmegy persze, hisz az igazi férfin van némi szőr és nem olyan, mintha egy női segget simogatnék, mikor mejjkasához érek! Tudod Életem, olyan kis szexi Hásszelhoff.
De igaz, ami igaz, van egy ízléses határ, amin jócskán túlesel, de látom ám én, hogy rendes kölyök vagy Te, aki szeretni fog, az a szívedért teszi majd, remélhetőleg!
De Drága Börnim, ne aggódj, ez nem a világvége, jövőre már 17 leszel, gyantára is válthatsz, szóval nyerj egy kis merszet és csapasd a szelet a tuti kis Zsuzsikának!
Grizzly Power!

Csókimóki,
Edna

Helló Edna,
Az a gondom, hogy Joci már kétszer is megcsalt, de most is vissza akar jönni, mit tegyek, nem akarom, hogy már ne legyen, de félek, hogy megint megteszi .. láttam is, hogy facebookon az egyik lányt „megbökte”..
Köszi

Réka, 27 éves, eladó

EdnaÉdes Rékám,
Látom a mondatvégi írásjelek túlontúl szájenszfiksön kategóriába esnek nálad!
Amúgy meg eszednél vagy te jány? Kétszer is más macát rántott a farkára ez a lator, Te meg  azon agonizálsz, hogy visszafogad e vagy sem?
Hát olyan baromi csúnya nem lehetsz, hogy ne találj magadnak mást! Vagy, ha igen, akkor még egy utolsó esélyt adhatsz neki, de utána dobd a csontját!
És mi a bánatos kékeres ez a böködés?  Ez olyan virtuális fallosz, aminek instagram képe is van? Mert e kollázs felé ajánlanám a "Pöcörésző" elnevezést, és akkor jöhet az az értesítés hogy "Sanyi megdugna"!
Ezt pedig pedig lájkolhatják a piperetükrös barátosnők!
Node, Édes Lányom, ha valóban rám hallgatsz, és igazi Nő vagy, akkor lesz benned egy kis tartás, Jocit elküldöd a vérbe, te pedig új életet kezdesz. Hidd el, vannak még pasik a világon, csak vigyázz, mert sajna kurva sok köztük a Joci!

Csókimóki,
Edna

süti beállítások módosítása