Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Ajánló - 3 klip a hétre

2013. április 16. - Tágrazártszemmel

micmusic

Reflected - Words Fall Short

A New Atlantis-szal teljesen elhagyták a srácok a régi irányvonalat és a pop ingoványos posványában vetnék meg a lábukat, ám előtte még gyorsan lezavarnak egy akusztik-turnét is. Ehhez készült a dal. A videó önmagáért beszél, nagyon nincs mit hozzáfűzni. Inkább a zenéről pár szót: meglepően jó. Ez pont pár szó volt és maximálisan ki is fejezi azt, amit a srácokkal kapcsolatban érzek, ugyanis amikor anno Tatabányán jártak, akkor egyike voltam annak a körülbelül hat (ismétlem hat!) embernek, aki végignézte a koncertjüket (pedig ennél maximálisan többet érdemelnének), de ha most ezzel a dallal jönnének, akkor is ott lennék. Úgyhogy stílusváltás ide, poposodás oda, nyálzene amoda, én bírom, amit Gregék alkotnak. Egyszerűen jók, kész, pont.

https://www.youtube.com/watch?v=xAqMrCVuKuI

Poison of Marvel - Öntudat

Emlékszem, anno a srácok bemutatkozó lemezét igen pozitívra értékeltem, főleg dicsérve a magyar szövegeket. Éppen ezért csapott pofán ez az újfajta POM, ugyanis még önmaguk árnyékának is gyenge... Ugye a csapat átesett egy énekesváltáson (ha jól emlékszem, ha nem, akkor elnézést) és azóta nem is nagyon hallottam semmi hangzóanyagot tőlük, de lehet, hogy jobb is volt ez így. Ugyanis a mostani dal énekileg igencsak húz a kicsit "klasszikusabb" metál felé, amit pedig a debüt korongon hallhattunk, az már nemigen vehető észre. Szövegileg pedig beleestek a srácok a csapdába, amiben az AWS már nagyon régóta szenved: túlbonyolított, érthetetlen, feleslegesen mélyenszántónak feltüntetett, mégis semmitmondó versek. Az Öntudat pont ilyennel rendelkezik. Kár, mert bírtam ezt a bandát. Remélem egyszer visszatalálnak a gyökerekhez.

https://www.youtube.com/watch?v=gOU8ciRX3Wk

Stone Sour - Do Me A Favor

Mindjárt itt a dupla konceptlemez második fele, ennek megfelelő beharangozására pedig Corey-ék megidézték Michael Jackson Thrillerjét némi Resident Evil-es beütéssel, cel-shaded grafikával karonöltve. Mivel jómagam minden fent említett ihletadót imádok, ezért természetesen ezek Stone Sour-koktélja is egészen jól működik, még ha értelme legalább annyi is van, mint a Resident Evil filmeknek úgy általában... (kivételt képeznek az animációs filmek, azokra egy rossz szavam sem lehet). Ettől függetlenül a dal jó, a lemez várós, Corey meg még mindig korunk egyik legnagyobb alakja. Kár, hogy a zene még mindig alacsonyabb szintű, mint az ének...

https://www.youtube.com/watch?v=LwkGatmflbw

Jam

süti beállítások módosítása