Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Hello, ByeAlex! - Süket fülű celebek országa vagyunk!

2013. március 04. - Tágrazártszemmel

a-dal-byealex

Úgy tűnik a szombati Eurovíziós döntő sokaknál kiverte a biztosítékot. Már hetekkel ezelőtt a média tele volt olyan hírekkel, hogy BIZTOSAN Radics Gigi vagy Kállay Saunders András fogja hazánkat képviselni, emellett a menedzserek tettek is arról, hogy ezen előadók népszerűsége töretlen maradjon, így egy-két plágium botrányt is bevetettek. Azonban már a múlt heti középdöntőben kiderült, hogy a zsűri és a nézők nem igazán értenek egyet. Míg Cserpes Laura is nagy meglepetést okozott. A zsűri szerint még nem állna készen egy ilyen nagy feladathoz, a nézők bizalmat szavaztak neki. ByeAlex szépen, lassan, csendben menetelt a döntő felé, senki sem foglalkozott vele. Egy jó dal, átlagos énekhang, mindenki azt gondolta, ez csak egy elmegy kategóriás pop dal. Bár Csiszár Jenő egy, két adásban még a szárnyai alá is vette az újonc énekest, nem túl sok reflektorfényhez jutott. Még azt is megkapta a méltán „szakszerű” zsűritől, hogy keresnivalója sincs, hiszen nincsen hangja. ByeAlex minden akadályt vett, arcán nem látszott, hogy bármikor is megtört volna, szűkszavúan nyilatkozott. Majd eljött a döntő napja, bekerült a végső négybe, majd amikor a műsorvezetők kimondták a nevét ő maga, de a többi három versenyző sem hitte el, hogy ő lett az idei Dal című verseny nyertese. Kállay Saunders András a meglepettségtől nem gratulált, míg Radics Gigi jól nevelt kislányként megölelte és gratulált, a legjobban talán az est házigazdája Novodomszky Éva örült.

A show után pedig kitört a botrány. A legtöbb fórumon és blog bejegyzésben arról lehetett olvasni, hogy milyen jogon nyerte meg Ő ezt a versenyt. Mi több mindenki azt „javasolta” adja át a lehetőséget másnak, mivel ő nem fogja tudni képviselni hazánkat egy ilyen dallal, és egyébként is, nincs is hangja. Azonban ne felejtsük el, hogy ha minden igaz őt a közönség választotta. Így egy szavunk sem lehet. Emellett talán végre ledőlt az a fal, ami éveken át, erősen állt, miszerint, ismert, tehetséges előadót kell kiküldeni. Mégis jött ByeAlex és mindent vitt szombat este. Nem mehetünk el amellett sem, hogy hazai celebjeink aludni sem tudtak a hír hallatán. Szegény Szabó Zsófit annyira megviselte, ez az egész, hogy felháborodását Facebookon is közzé tette. Úgy tűnik a színésznőnek rengeteg teendői mellett még erre is van ideje. Azt megnéznénk, ő hogyan képviselné hazánkat az Eurovízión. Próbálkozásai már voltak a zeneiparban, azonban nem túl sok mindent ért el. És talán neki kéne a legjobban örülnie, hiszen ő is művész családból származik, ha megnézzük Alex is egy fajta zenei művészetet képvisel. Ami nálam a legjobb kiverte a biztosítékot az a Hajdú- Sarka házaspár volt. Nem is igazán tudtam követni felháborodásukat. Lehet Péter már letett valamit az asztalra, azonban neje Sarka Kata…?

Így a végén én is bevallhatom, hogy néhány szavazattal hozzá segítettembyealex ByeAlexet a nyeréshez. Arról se feledkezzünk meg, hogy dala bár egyszerűnek tűnik, azonban vidám és fülbemászó. Nem a szenvedésről vagy az újrakezdésről szól. És Alex nem kínlódik a magas hangokkal, mint más döntőbe jutott énekesek. Kiáll, elénekli és mindenki vidám tőle. Bár sokan azt mondják, hogy az idei szereplésünk kudarc lesz, én csak annyit kívánok Alexnek, hogy nyerje meg a versenyt, és majd utána kíváncsian várnám a reakciókat. Ismerve a magyar mentalitást biztos vagyok benne, hogy mindenki azt mondaná, igen egy magyar nyert és mindenki büszke lenne rá. Csak ő biztos nem fogja elfelejteni, hogy most hogyan állnak hozzá. Addig is kitartás Alex, nem kell senkivel és semmivel foglalkozni, eddig is jó úton haladtál, és ezután is biztos lesz a siker. Átadni a helyed másnak a világ legbutább ötlete, bárki is találta ki, az pedig, hogy a tavalyi győztessel közös a kiadótok, ennél azért jobb kritikát is megfogalmazhattak volna. Sok sikert ByeAlex.

Szövérffy Szabolcs

http://youtu.be/65q4sUq6XOk

süti beállítások módosítása