Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

DVD - Nyolc tanú / Vantage point

2013. február 09. - Tágrazártszemmel

title vantage point blu-ray

A Nyolc tanú című film története szerint, az Amerikai Egyesült Államok elnöke Spanyolországba érkezik, egy terrorizmus ellenes csúcstalálkozóra, melyen a világ összes nagy vezető személyisége részt vesz. A spanyol miniszterelnök beszédét követően, az amerikai elnök lép a mikrofonhoz, két lövés dördül, majd az elnök összeesik. A hatalmas tömeg hisztérikusan szétszéled, a területet biztosító rendőrök és különleges ügynökök a lövést leadó személyt próbálják felkutatni ekkor a távolban egy bomba robbanását lehet hallani, kicsivel később pedig egy másikét, mely a színpad alatt robbant. Ezeket az eseményeket magába foglaló 23 percet láthatja a néző, nyolc különböző szemszögből, nyolc különböző emberen keresztül, míg végül az események összefonódnak és teljesen összeáll a kép.

vantage_point_xlgAz első tanú Rex Brooks (Sigourney Weaver ) televíziós producer, aki egy közvetítő kocsiból irányítja az operatőröket és riportereket, kik az eseményre érkező elnököt és a találkozót rögzítik. Rajta keresztül élhetjük át az első 23 percet, így tárul a néző elé az alap sztori. Az elnök mikrofonhoz áll, rálőnek, robbanás a távolban majd a színpadon, mely megöli az egyik riportert is.
A film ezt követően visszatér az események kezdetére, majd következik egy újabb tanú, melyen keresztül láthatjuk a cselekményt.
Olyan nagy neveket vonultat fel a film, mint Dennis Quaid, Matthew Fox, Forest Whitaker, Zoe Saldana.

A film összességében fordulatos, izgalmas és eseménydús. Rendkívül jól el van különítve minden karakter, mégis összekötődnek egymással. Az események legvégül összeérnek, így a néző számára is érthetővé válik minden.

 

gugli

http://youtu.be/2-pvvOSbnb4

süti beállítások módosítása