Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Mozi - Boszorkányvadászok / Hansel and Gretel: Witch Hunters

2013. február 05. - Tágrazártszemmel

hansel-and-gretel-witch-hunters-movie-2013-wallpaper

A Hófehérke és Grimm adaptáció után, most a mindenki által ismert Jancsi és Juliska történetét dolgozták fel, akik anno eltévedtek az erdőben, besétáltak a boszorkány házába, melyből nagy nehezen, a boszorkány kemencébe dobása után megmenekültek. Történetünk 15 évvel a mézeskalácsház-incidens után játszódik.

A két gyerek, Jancsi (Jeremy Renner )és Juliska (Gemma Arterton) idő közben felcseperedtek, a korán belekóstolt boszorkányégetés után, elszántan küzdenek a gyerekrabló boszik ellen. Hosszú utat járnak be, maguk mögött csak vértócsát és húscafatokat hagynak, de a mindenre felkészült páros, még sincs mindenre felkészülve. Nem számítanak rá, hogy visszaköszön a múlt és olyan küzdelem előtt állnak, mely nem lesz gyerekjáték. Elindulnak a nemrégiben elrabolt gyermekek után, hogy kiszabadítsák őket, de ez az út veszélyes és küzdelmes lesz számukra.

A filmet a nem túl ismert Tommy Wirkula rendezte, akihez többek között a Náci zombik című film is kapcsolódik, viszont ez a film végre meghozta neki a várva várt sikert.

Van a filmben 1-2 poén, de persze véres, öldöklős és rémisztős horror jelenetekből sincs hiány. Így mindenképp érdemes lesz megnézni, mert izgalmas és pörgős filmre számíthatunk melyet akár 3D-ben is élvezhetünk.

Magyar mozi premier: 2013.02.07.

gugli

http://youtu.be/6Dqi0HKc0Pc

süti beállítások módosítása