Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 Klipajánló a hétre

2013. január 18. - Tágrazártszemmel

micmusic

Ákos - Régi jövő

Ritkán fordul elő, hogy magyar dalt hallhatunk egy amerikai "hűdeszuperprodukció" alatt zakatolni, de Ákos bácsi már ezen is túl van. Ugyanis a filmet idehaza forgalmazó Paralux Entertainment szemet vetett a 2084 eme szerzeményére, merthogy teljesen megegyezik a mondanivaló a film eszméivel. Szuper. Egyébként a klipben a filmből kiollózott jelenetek vannak. Jah, hogy melyik film? Hát a Deredd 3D. Most őszintén, ki látta anno Sylvester Stallone-val a Dredd bírót? Mert én vagy 432x biztosan, szóval alig várom, hogy beüljek rá. Másrészt, eléggé nyálcsorgatóak ezek a jelenetek, hogy akár még a 3D-s verzióra is érdemes legyen befizetni. Aki még nem látta, annak katt alant, tetszeni fog!

 

https://www.youtube.com/watch?v=WdyckRz-96E

 

Alvin és a mókusok - Aludj csak

Harmadik videójához érkezett a zenekar a tavalyi lemezről, de ha minden ígéret teljesül, akkor mind a 10 dalt megfilmesítik. A mostani a legjobb dal a lemezen, legalábbis számomra. Amikor hallottam, annyira meglepődtem, hogy ez a tétel megszületett, hogy elhinni sem akartam. Aztán azóta persze már napirendre tértem, de még így is, az utolsó pár sornál mindig kiráz a hideg, ugyanis ennyire közel még sosem engedte a rajongókat magához Alvin. Ezt az érzést pedig tovább fokozza ez a videó, ugyanis a "kiccsalád" egy dolgos mindennapját követhetjük végig, amelynek kezdő és záró képsorai talán még a legkeményebb punk-rockerek szívében is kételyt ébreszt, miszerint "csak a kannásbor fontos a világon". Én ezt eddig 2013 magyar klipjének választom, meglátjuk mit hoz a jövő...

 

https://www.youtube.com/watch?v=puu5-HQUO24

 

Bullet For My Valentine - Riot
A második kislemez is megérkezett az idén debütáló negyedik, Temper Temper-re keresztelt nagylemezről. A dalnak két értékelhető pontja van, mindkettő a gitárhoz kapcsolódik: az első kapásból a szaggatott riff, amely bármennyire is szögegyszerű, megadja a hangulatot és a húzást az egésznek. A második természetesen a szóló, amelyet Michael Paget odapakol rendesen. Ez a két dolog idézi a régi szép időket. Meg Matt Tuck mókás akcentusa (akinek ahogy rövidül a hajhossza, úgy tűnik el a metál a zenéjükből). Emellett aki Riot címmel jó dolgokat akar hallgatni, annak ajánlom a Paramore 2007-es lemezét, vagy éppen az éppen bomló Three Days Grace Riot című gyermekét. A BFMV lemezét pedig várjuk, mint a Messiást, csak ne okozzon még nagyobb csalódást. Érkezés február 13-án!

https://www.youtube.com/watch?v=IE9YmOprijk
Jam

 

süti beállítások módosítása