Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

A killer cérnaszál, 27 ezer büntivel

2013. január 09. - Tágrazártszemmel

Rájaakadtam egy vándörful cikkre, melyben tényszerűen közlik, hogy egy 71 éves mamit 27 ezer forintra büntettek, ugyanis a kesztyűje ki mert magából engedni egy kósza cérnaszálat, ami a közterület aszfaltjára hullott.

Hát Drága Etelka néni (aki amúgy valószínűleg szegről-végről magyar származású, ahogy előbb-utóbb minden hírességről naná, hogy kiderül, ugye), egyem a lelkit… hát szabad radioaktív hulladékot sunyin dobálni közterületen, és ezzel (durván)veszélyeztetni a környezetet és/vagy a társadalom még lélegző egyedeit? Ejnye… ezért 3 napi elzárásban részesül, valamint egy hónapra megvonjuk tőle a gobelin-klub tagsági bérletét.
Csórikám.
Azért ez a közterület-ellenőr, milyen lelkiállapotban lehetett vajh? Biztos frusztrálta, hogy a galambok mindig a vállára szarnak.
Vagy lehet skizofrén az ürge, és azt gondolja, hogy ő Ethan Hunt, a misönimpásziböl-ből, aki hobbiból, meló után, önként felajánlva szolgáltatásait a hazának, masíroz Anglia utcáin, kémlelve, majd likvidálva a 70pluszos ellenséges tömörüléseket.
Így történhetett, hogy szegény Etelka nénit terroristának nézte.
Végül is igaza van, felettébb gyanús lehetett a 40 kilójával, amint 3km/h sebességgel húzza maga után a gurulós-retiküljét, amiben valószínűleg csupa kurva nukleáris fegyver volt elrejtve. Etelka néni (fedőnevén: NadinGajánaTattyána) amúgy feltehetőleg fénykorában egy orosz kém volt;  mostanság csak cselendzsből robbantgat itt-ott.
Legnagyobb beépített spion-társa a macskája, Móricka (fedőnevén:Fedor), akit 5 kemény éven át képzett, hogy használni tudja az AK-47-eseket, miközben a tökeit nyalja.
Egyetlen hátránya Mórickának, hogy kontroll nélkül begőzöl, ha meglát egy hímzőfonal-gombolyagot.
Beindul, mint a dízelmozdony.

A gyanús öreglányra pedig figyelmes lett Ethan, a közterület-ellenőr, és látni vélte, amint Etelka Tattyana feltűnés nélkül próbálta elhullajtani, a kesztyűnek álcázott detonátor indító-pamutszálát.

Hekksütő Marika néni

süti beállítások módosítása