Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Mozi és DVD ajánló - Animációs Filmek

2013. január 08. - Tágrazártszemmel

Mozi ajánló

paranorman2012-poster-wide ParaNorman

A film főhőse Norman, aki egy kisvárosban lakik. A városka lakói erőszeretettel viccelődnek Normanen, és kiközösítik őt, mivel nem mindennapi képességgel rendelkezik. Beszélni tud a holtakkal, egyfajta szellemekkel suttogó.

Egy napon, ellepik a várost a zombik, mely egy több évszázados átok hatása. Ebben a szükségállapotban ki más segíthetne a város lakóinak megmenteni az otthonukat, mint az a kisfiú, akit kicsúfoltak azért, ami… Norman felveszi a küzdelmet a zombikkal és szellemekkel, hogy megmentse a városát, és végre kivívja magának az elismerést. Az, hogy sikerül-e, kiderül 2013.01.10.-én a mozikban!

http://youtu.be/1NbtltCSpcU

DVD Ajánló

Frakenweenie Frankenweenie – Ebcsont beforr

Sajnos a hazai mozikba nem nagyon fog már eljutni ez az animációs film, amit jelöltek a Golden Globe-díjra mint legjobb animációs film, bár mindenhol úgy olvastam, hogy 2013.01.03.-án lesz a magyar mozi premier, ennek ellenére mégis elmarad. De ettől függetlenül DVD-n még hazánkba is biztos eljut majd.

Mikor Viktor elveszíti szeretett kiskutyáját Sparky-t, kétségbeesetten töri a fejét azon, mi tévő legyen, hogyan kaphatná vissza. Mindez addig fajul benne, míg egy kísérlet során, a villámok segítségével feltámasztja az ebet. Az összefoltozott kutya életre kel, de rejtegetnie kell a város lakói előtt. Egy napon Sparky kiszökik a házból és mindenki megrémül az összefoltozott kutya láttán. Viktornak be kell bizonyítania, hogy szeretett kutyája, kinézete ellenére, ugyan az a játékos és szófogadó kutya, mint azelőtt, hogy elütötte volna egy autó. Kicsit olyan, mint a kedvencek temetője meseváltozata Frankensteinnel keverve, de szerethető és nézhető mese, mindenképp érdemes lesz megnézni!

gugli

http://youtu.be/BJSd1NNvUaM

süti beállítások módosítása