Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Ha már unod a parasztvakító múvikat - filmajánló egypontnulla

2012. december 16. - Tágrazártszemmel

The Blackout – Karácsonyi áramszünet

csekkdisztréjler:

https://www.youtube.com/watch?v=x46Y9AZU_8Y

No igen.

A jó öreg áramszünet.
Kreativitásból ötös.
Egy nem klisés épületben egy nem klisés napon elmegy az áram nem klisésen, és hát csak természetes, hogy a nagy büdös semmiből előjön a Lény, aki aztán elkezdi nyírbálni a lakókat.

Az mondjuk máig nem egészen tiszta látomás, hogy miért pont karácsonyi az az áramszünet. Ha mondjuk egy metszőfogú télapó, vagy egy váladékozó rénszarvas flamózná az embereket, hátukon lovagoló gyilok manókkal, akkor oké. Nade így?
Hiába az édes tudatlanság, a szüzességemet tenném rá, hogy az áramszünetes, épületbenrekedős múvik szokásos sablonjait figyelhetjük meg kockáról kockára.
Ergo, valószínűsíthető, hogy egyenként, és/vagy családonként, esetleg kutyástól kikukucskálnak a folyosóra, (mert azt hiszik, mindig azt hiszik, hogy kint van a megoldás), majd kofaként kérdezgetik egymást, hogy mi a szar történt, mintha az 216-os lakás bérlője, mint Joker-ember megmondaná a tuti. Eztán összekovácsolódva, együtt indulnak el tripre, hogy utazás közben fedezzék fel a lakóépület mindezidáig feltérképezetlen helységeit (pl. szemétledobó), és találjanak egy olyan emergency kijáratot, amin áthaladva nem harap ki a torkukból egy darabot valami ótvar torzszülött, aki csak úgy odapottyant a liftaknába. Szarabb helyzetben egy shapeshifter-el van dolgunk, aki londinernek álcázza magát, így tévesztve meg, majd nyírva ki az 1. emeleten lakó, frissen dauerolt öreglányt, aki éppen a kiscukiban vásárolt mignont viszi macskájának, akit II. Erzsébetnek hívnak.
Tovább merészkedem és biztosra veszem, hogy a csapatban lesz

- egy faszagyerek, aki naná, hogy 3 napos borostával is kurva jóképű; valamint hekus, vagy volt hekus (utóbbiból: 40% alkoholista, 20% múzeumi teremőr, 30% faipari vállalkozásba fogott, 10% közös megegyezéssel nyugdíjba vonult) akiből úgy lesz teamleader, hogy senki sem kérte, de ő az egyetlen, aki passzentos fecskét hord, és akinek van fegyvere, valamint tudja is, hogyan kell kibiztosítani.
(filmvégi)státusza: életben

- egy magányos, 300 köbcentis, többnyire szőke buksza, aki a hekus szomszédságában lakik, de csak most találkoztak először. Már az első "Mi történt?" mondatnál összekapcsolódik a láthatatlan szál és ő lesz a snájdig hekus jobb keze. Rendszerint ugyanolyan jól bírják a tizediről való kámikáze repülést az aszfaltba, mint a volt kommandósok, és egy jól irányzott orcánbaszás után is remek formában tündökölnek, akárcsak az elit osztag oszlopos tagjai. A film végén 99%-os hatékonysággal dugják meg, de minimum kap egy nyálas csőrözést a leszázalékolt zsarutól.
Státusz: életben

- egy örökké ellenkező, okoskodó, unszimpatikus fasz szomszéd, az az igazi zsörtölődős, aki nem véletlen, hogy 30 éve egyedül lakik, és az egyetlen öröme az életben, mikor kicsapja a lasszót „A Csöcsös csibefutam IV.”-re. Ő az, akinél a többi szereplő erős dilemmába esik, hogy a kezében lévő 6kiló C4est az ippeg máját gasztronomizáló élienbe, vagy a szomszéd seggébe dugja.
Státus: mocskosul halott

- egy gyermek, aki általában autista, vagy érzelmileg kurvára sérült, esetleg az IQ hányadosa több, mint 360. Ezen gyermeknél elég gyakori, hogy hatodik érzékkel rendelkezik, hovatovább, spirituálisan érzi a lényt, sőt, gyakorta jelzőkutyaként is funkcionál, mert míg a többiek verejtékben, vérben, az indaként kígyózó pánik félelemben futnak életükért, ő megáll a legkihaltabb folyosó közepén és egy negyed órás dekkolás után elsuttogja a többieknek, hogy „Közeleg.”
Nem fél semmitől, és senkitől (éppen ezért/miatta döglik ki minimum 2 karakter), a filmben is csak egyszer halljuk sikítani, de akkor kurva nagyot. Tízből nyolcszor az egyetlen szülejét, ha egyáltalán  van (mert naná, hogy csonka családból való) a 20. percben kibelezik, így a helyi raj hekus, valamint a hidrogén csöcsös veszi pártfogásba.
Státusz: életben

- az összes többi szereplő, mint a portás bácsi, nekrofil öregember, hajcsavarós vénlány, jointot tekerő tinédzser, félkarú gépkezelő, mind mind a tápláléklánc apró szemeit erősítik, és naná, hogy státuszuk: mocskosul halott

Hekksütő Marika néni

süti beállítások módosítása