Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

A gyilkos médium / Red Lights

2012. december 15. - Tágrazártszemmel

Vajon léteznek olyan emberek, akiknek paranormális képességeik vannak? Akik kapcsolatba tudnak lépni a szellemvilággal? Élnek köztünk olyanok, akik képesek a gondolataikkal tárgyakat mozgatni, gondolatot olvasni? Minden bizonnyal nem, de nagyon sokan elhiszik, hogy ezek a csalók tényleg emberfeletti képességekkel bírnak.

Margaret Matheson (Sigourney Weaver) és Tom Buckley (Cillian Murphy) annak szentelik az életüket, hogy ezeket a kuruzslókat, akik átverik az emberek sokasságát, lebuktassák. De a rég múlt nagy sztármédiuma, Simon Silver (Robert De Niro) a vak médium, aki kanalakat hajlít a gondolat erejével, gondolatot olvas, lebeg és gyógyít, visszatér. Tom ki szeretné vizsgálni Slivert, egy sor tudományos vizsgálattal, hogy van-e különleges képessége, vagy az egész csak egy nagy átverés. Matheson viszont visszakozik a dologtól, nem akar harcba szállni a médiummal, mert ő már évekkel ezelőtt alulmaradt nála egy vitában.

Matheson hírtelen halála után a tudományos akadémia felkéri Silvert, hogy vesse alá magát a kísérleteknek ahol ha nem tudják bebizonyítani a csalását, a tudomány is kijelenti rendkívüli képességeit. A médium a felkérés elfogadása után bejelenti visszavonulását, de ad még egy utolsó előadást, ahol a tudományos akadémia is megjelenik majd és bejelentik a vizsgálatok eredményét. Tom aki jelen volt a kísérleteken, elviszi magával a felvételeket, hogy ki tudja elemezni egy diákkal együtt, és be tudják bizonyítani a csalást.

Az akadémia nem talált csalásra utaló jeleket, így ők biztosak abban, hogy Simon Silver valós médium. Az utolsó előadáson fordulatos esemény következik be, melyből kiderül, létezik-e emberfeletti képesség vagy nem. Izgalmas és remek színészek játszanak a filmben, érdemes elmenni a moziba és megnézni.

http://youtu.be/MLFjPmf6xO8

Gugli

süti beállítások módosítása