Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2012. december 06. - Tágrazártszemmel

Rómeó Vérzik - Szerelmes dal

Mielőtt elkezdené az új lemezt gyúrni a banda, még visszanyúltak a 'Hadd égjen' c. albumhoz egy harmadik klip erejéig. A dal egyébként sosem volt a favoritom, ugyanis nem találtam meg benne azt a húzást, ami jellemző szokott lenni a srácokra. No mindegy, december 8-án úgyis kis hazámba jönnek, hátha majd élőben elkapom a fonalat. A klipet egyébként Bíró Máté és az FX-Film készítette. Nem mondom, hogy az évszázad videója lett, de legalábbis tisztességesen megállja a helyét az image-klipek tengerében.

https://www.youtube.com/watch?v=sBQobZpXrJ0
Irigy hónaljmirigy - Gangnam Style (paródia)

Egyértelmű, hogy nem volt még elég a négymillió paródia, Sipos Petiék is odatették a magukét. De hogy két legyet egy csapásra üssenek és egy kis hazai is legyen benne: az X-Faktorunk is megkapja a magáét! Ördög Nóra mellszőrzettel sem sokkal csúnyább, mint anélkül, Jimmy szelleme pedig kellemesen megfér Obi Wan Kenobi és Luke Égsétáló mellett, Keresztes Ildikó folyékonyan beszél (üvölt), csak néha elfelejt hozzá esernyőt is köpni, Csobot Adél meg hiába fogja megnyerni az X-Faktort, még parodizálva is szörnyű. De legalább a végén megint van egy olyan csavar, amely lassan ugyan kezd unalmassá válni, de most még belefért. Mindenképpen érdemes megtekinteni, bár a Majka - Belehalok paródiát sajnos meg sem közelíti.

 

https://www.youtube.com/watch?v=on5E-Fw86Yk

 

HétköznaPI CSAlódások - Angol foci

Új lemezhez új klip is dukál, úgyhogy nagyon vártam, hogy mit hoznak ki a baranyai fenegyerekek. Jelentem, nem kellett csalódnom! Egyértelmű, hogy az angolok iránti rajongásukat nem tudták véka alá rejteni a srácok, így tehát egy kvázi himnusszal tisztelegnek a bálványozott csapatok előtt. Barni és Feri vitája egyértelműen a klip csúcsjelenetei közé tartozik, de még megemlíteném a mindössze pár másodpercre feltűnő "anyukát" (de lehet, hogy csak nővér...vagy nővérke...), aki inti fiát a futballtól. Még az sem tudja elrontani a hangulatot, hogy az elején csak állnak a srácok, mint a faszentek, ugyanis később, igazi kocsmafocistához híven, szurkolnak, üvöltöznek, csocsóznak és természetesen isznak. Punk!

 

https://www.youtube.com/watch?v=rDMHw_jrLmI

 

Jam

süti beállítások módosítása