Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2012. november 28. - Tágrazártszemmel

BugZ - Jolán

Legutolsó lemezük (EP-jük, vagy fene tudja mi) legjobb dalához készítettek klipet a srácok. Az a jó ebben a zenekarban, hogy nem is próbálják komolyan venni ezt az egész muzsákálás dolgot. El kell mondani, hogy egy hollywoodi igényességgel megalkotott, mély mondanivalóval átitatott love story...is lehetne, de szerencsére nem az: egy könnyed, jó hangulatú kisfilm, amely néha mosolyra ingerel. A dalszöveggel együtt ez bőven elég ahhoz, hogy dudorásszunk egész álló

http://youtu.be/cvH6sWXtDsg
Green Day - Stray Heart

Marketinggépezet elindítva, megérkezett az első klip a Green Day albumtrilógiájának második felvonásához. Amely legalább sztorit kapott! Ez nagy szó, ugyanis az elmúlt időszakban erre nem volt túl sok példa. Ráadásul még ötletes is és jól is van megszerkesztve, na ez a nem semmi. Remélem, hogy inkább a minőségre fognak eztán koncentrálni Billie Joe-ék (már ha kijön majd a rehabról ugyebár...), nem pedig arra, hogy a torkunkon lenyomják az összes dal próbatermi videóját. Apropó, a dal: mikor meghallottam a nyitó basszustémát, vártam, hogy az a nő bebringázik a képbe a Centrum Tablettájával (vagy mit reklámozott?) és elindul, hogy "I'm walkin' on sunshine woooooooo"... de szerencsére nem, csak az intrót koppintották a Green Day-es arcok, úgyhogy tessék meghallgatni a dalt, nem rossz ez!

http://youtu.be/sN0b-adUt9I
Stone Sour - Absolute Zero

Megérkezett a második klip a dupla konceptlemez első feléről, amely továbbviszi a "Gone Sovereign'-ben megkezdett sztorit és hangulatot. Nem tudom, hogy mi a terve a zenekarnak, de ha megfilmesítik az egész lemezt, akkor egyrészt ennél többre lesz szükség, másrészt pedig kíváncsian várom. Mivel ugye az egész album egy sztori köré épül, ezért nem lenne hülyeség, de az is biztos, hogy iszonyatosan nagy munka lenne. Mivel Corey Taylro (ének) nem az a fajta, aki feladja az álmait, ezért bármi megtörténhet. Mindenesetre bíztatok mindenkit, hogy hallgasson bele a dalba, sőt az új lemezzel is tehet egy próbát!

https://www.youtube.com/watch?v=eORFMljOjW0

Jam

süti beállítások módosítása