Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Mozi - Taken 2 / Elrabolva 2

2012. november 04. - Tágrazártszemmel

Bryan Mills (Liam Neeson) néhány évvel az után, hogy megmentette a lányát az emberrablóktól, most Isztambulba utazik a munkája miatt pár napra. A munka befejeztével csatlakozik hozzá lánya Kim (Maggie Grace) és volt felesége Lenore (Famke Janssen), akit akkor hagyott el a barátja.

A nyaralás kellemesen indul, de borzalmassá válik, mikor lányukat hátrahagyva a szállodában, Bryan és Lenore vásárolni indulnak a városba. Ott üldözőbe veszi őket egy emberrabló csoport, akiket a bosszú vezérel. Azokból az emberekből jött létre, akik elvesztették fiaikat, apjaikat vagy épp testvéreiket Bryan Mills CIA ügynök által, míg ő ki akarta szabadítani a lányát. Fő céljuk az egész családot foglyul ejteni és kivégezni. Bryan telefonon értesíti a lányát, hogy veszély közeleg és meneküljön, aki így el tud futni az emberrablók elől, de őt és volt feleségét elfogják.

A jól képzett CIA ügynököt nem ejtették úgy a fejére mint az emberrablókat, hamar kiszabadul és jó akcióhőshöz méltóan felveszi a harcot az emberrablókkal, hogy megmentse lánya, volt felesége és a saját életét is.

A film sok akció dús jelenetet és izgalmat tartogat a nézőnek, érdemes megnézni a moziban!

http://youtu.be/VpaT8NzkLgE

gugli

süti beállítások módosítása