Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Zámbó Krisztián tovább erőlködik (ígérete ellenére)

2012. november 03. - Tágrazártszemmel

Nem megy az éneklés Krisznek, na. Megboldogult Királyunk legidősebb ivadéka már három hete borzolja a kedélyeket élő adásban. Most érkeztünk el ahhoz a ponthoz, hogy már nem csak az X-Faktor nézői, meg az internetes fórumok kommentelői, hanem már maguk a mentorok is – legalábbis a nagy többségük – oly csúnyán leszedték e fiatal, szőke, kappanhangú Zámbó gyerekről a keresztvizet, hogy az csak úgy nézett. Bár szerintem nem fogta fel, hogy itt mostan nagyon megmondják az emberek a frankót, tudniillik: „Krisztián, menj már haza!”  Persze a mentorok ezt nem mondták ki, de az igen csípős kritikák mögött bizony eme gondolat sejlik fel szerény véleményem szerint. A kritikák valószínűleg lepattannak róla; mit sem törődik ő azzal, hogy a vélemény egyöntetű: ilyen produkcióra még egy enyhén illuminált állapotban lévő, némi kis hanggal rendelkező kocsmatöltelék is képes egy borgőzös éjszakán. Ő csak mosolyog, mosolyog, és persze másra hárítja a felelősséget. Mert egyszer izgul amiatt, hogy ki kell állni a nagyközönség elé. Máskor azért izgul, mert nagy rajta a nyomás édesapja emléke miatt. Harmadszorra meg már egész egyszerűen rossz dalt választott neki mentora, Ildikó nagysasszony. Szóval semmi sem jó. Mindenki hibás, csak ő nem. Persze.

A legutóbbi adást éppen néztem, mert már annyi Krisz-gyalázó kommentet olvastam, hallottam mindenfelől, hogy saját szememmel akartam látni, hogy tényleg annyira gáz-e. Hát az. James Bond-hétvége volt, ahol a versenyzők a 007-es ügynökről szóló filmek egy-egy betétdalát adták elő. Krisz megkapta Tina Turner Golden Eye című számát az azonos címet viselő filmből. Amikor végignéztem a produkciót, nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek. Már az első hangoktól kirázott a hideg, és ez nem változott később sem. Krisz gyenge, hamis, és úgy erőlködik, hogy azt rossz nézni. Később azt nyilatkozta, vele nincs semmi baj. Csak hát erős a mezőny, és neki fel kell kötnie azt a bizonyos gatyót. Szegény meg nem értett művészpalánta. (Könnycsepp elmorzsolva.)

Teljes mellszélességgel áll ki viszont mellette nagynénje és nagybátyja, az elhunyt testvér emlékét a mai napig csúnya módon kihasználó Árpy és Marietta. (Ők ugyanis ebből élnek.) „Hát igen, igen, Krisztiánnak még van még mit fejlődnie, de nem rossz ő, nem bizony. A kritikákat pedig csak azért kapja, mert irigyek és féltékenyek rá.” Mondjuk mit is várhatunk olyanoktól, akiknek legutóbbi küldetésük, hogy elérjék, hogy Jimmyt szentté avassák? Miért? Ez jó kérdés. Az eszem megáll!!!

Persze naivak lennénk, ha azt gondolnánk, hogy ebben az egészben nincs ebben könyékig a kereskedelmi média mocskos keze. Az ám a főkolompos! Azt már ugye tisztáztuk, hogy a tehetségkutatók csak annak vannak álcázva, és az elsődleges cél a profit. A profit pedig miből van? Az SMS-ekből és a telefonokból. Na, most: a média persze tisztában van vele, hogy Jimmynek a mai napig hatalmas rajongótábora van, akiktől rengeteg pénzt lehet lenyúlni, hiszen úgyis szavaznak majd imádott Királyuk legnagyobb fiacskájára. Az elképzelés be is jött. Valószínűleg azért van Krisz még mindig versenyben, miközben nála sokkal jobb előadók estek ki. (És még fognak is.)

Az RTL Klub szégyene, hogy bent tartják ezt a srácot, aki ráadásul kezdi magát jónak érezni. Azért gondolom, hogy kezdi, mivel anno azt nyilatkozta, hogy ha még egyszer rosszul szerepel, otthagyja az egész versenyt. (Kérdés persze, hogy ezt a szerződése szerint megtehetné-e egyáltalán.) Azóta pedig már nem egyszer szerepelt rosszul, de ő még mindig ott feszít a színpadon, mint pók a lucernásban.

Tehát mégiscsak az történhetett, hogy egyre jobb lesz ez a kedves, aranyos, a stresszt egyáltalán nem bíró drága fiú, mivel micsoda feltételezés az, hogy esetleg hazudott mindenkinek? Biztos az van, hogy mi nem hallunk jól, mert nem vagyunk képesek befogadni az ő művészi előadását. Ő a saját jogán akar énekes lenni, nem apuci hátán. Mondta ő korábban. Most meg már azt mondja, hogy ő bízik apuci rajongóiban. Mivaaaaaan??? Szegény Jimmy forog a sírjában, hiszen ezzel, amit kisfia produkál a műsorban, az apját égeti le! (Marietta és Árpy nyilatkozataival egyetemben.) Bár nem szerettem sem Jimmyt, sem a zenéjét, de neki jó hangja volt. Ezt a fia nem örökölte tőle. Van ez így. De minek ezt erőltetni? Ha nincs hangja, ne akarjon énekelni, pont. Ha a Király élne, szerintem rendesen helyretenné sarját: „ne csinálj már magadból hülyét, kölyök”! De már nem él, és ezek szerint senkinek sincs annyi esze, hogy felhomályosítsa eme rossz pályára tévedt fiút, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Sem a család, sem a vadul SMS-ező rajongók, sem a tévé. ( A nyakamat teszem rá, hogy marketing okokból Kriszt bent kell tartani és kész.)

Azt pedig továbbra is rejtély marad számomra, hogy mivel tudta a csatorna rávenni Ildikó nagysasszonyt, hogy Zámbó Krisztián személyében a csapatának szüksége van a magyar X-Faktor történetének legrosszabb hangú (továbbjutott) versenyzőjére. Jó, tudom én azt, de azért mindennek van egy határa, nem?

Penny Wise

süti beállítások módosítása