Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Zászlók ételből

2012. november 02. - Tágrazártszemmel

Sajnos nem tudom, ki volt az a pihent agyú szakács, aki ezeket az érdekes, kreatív és ráadásul ehető zászlókat elkészítette, de őrült jól érezhette magát alkotás közben, mert a művek rendkívül jól sikerültek!
Gondolom jó hosszú ideig ült a nyitott hűtő előtt, míg az egyes nemzetek oly jellemző ételeiből kirakta a nemzeti lobogójukat.

Magyarország zászlója sajnos nincs a műremekek között, de ha jól belegondolunk ez is könnyen megoldható lenne. Pl.a piros részen lehetne kalocsai paprika kolbásszal a fehér részen kenyér, vagy zsírszalonna (esetleg mindkettő) a zöld részen pedig az újhagyma szára.

Ez a kreáció sor, az ehető zászlók a 2009-es Sydney-ben megtartott Nemzetközi Étel Fesztiválra készültek. Sydneyben a Fesztivált évente óriási sikerrel és egyre több nemzet részvételével tartják meg, bár ilyen kiugró kreációval (tudtommal) azóta sem kápráztatták el a látogatókat.

Próbáljátok meg kitalálni, mely nemzet zászlaját alkotják az egyes képeken látható ételek.

1./ Ausztrália, 2./ Brazília, 3./ Franciaország, 4./ Görögország, 5./ India, 6./ Olaszország, 7./ Japán, 8./ Libanon, 9./ Dél-Korea, 10./ Spanyolország, 11./ Svájc, 12./ Vietnam

Szendrey Júlia

süti beállítások módosítása