Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Mindig Janic maradt Janics?

2012. október 09. - Tágrazártszemmel

[caption id="attachment_1943" align="alignright" width="550"] Fotó: Schmidt Andrea[/caption]

Szerbiából jött Janics Natasa kajak-kenu világsztár. Magyarországon hatalmas karriert futott be. Többszörös olimpiai, világ és európabajnok. 2012. szeptemberében bejelentette, hogy visszakívánkozik Szerbiába. Senki sem értette... csak mindenki sejtett valamit... mindenki mást. Most pedig végre kiderült, hogy mi áll a dolgok mögött.

Eddig sem tartotta senki túl nagy észnek, ezekután viszont még a bescsületét is teljesen elveszítette kedves kis Magyarország iránt.

Lényeg a lényeg, Janics Natasa azért megy el tőlünk, mert nem kap elég pénzt. (Azon kívül, hogy élete végéig kapja az olimpikonoknak járó jutalmat, havi 600 ezer forintot keres a szegedi sportklubjánál. Valljuk be nem rossz fizetés egy hálátlan embernek.) Ráadásul Natasa nem írta alá azt a szerződést, mellyel szeptember végén megszűnne a jogviszonya az EDF-Démász Szegeddel.
Eredetileg december 31-ig kapná fizetését... utána számolva ez még csaknem 1,8 millió forint. Kicsit érdekes azért, hogy pár hét vagy akár nap múlva újra a szerb válogatott tagja lesz, de a szegedi pályát ingyen használhatja, valószínűleges felbújtójával, edző-férjével együtt.

A sportklub igazgatója sem érti Natasa újabb döntését. Ők mindenképpen békében szerettek volna elválni egyik legsikeresebb sportolónktól, de rá kellett jönnie, hogy nem egy a céljuk, az okát, pedig pontosan tudja, csak nem szerette volna kimondani.

Janics csaknem 500 millió forintot keresett Magyarországi munkája során...e tudatában még több embert magára haragított.

Natasa senki kérdésére nem válaszol a legközelebbi sajtótájékoztatójáig.

BM.

süti beállítások módosítása