Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Victoria von Beckham börd-szarral szépül

2012. július 12. - Tágrazártszemmel

 

 

eredeti cikk itt !

Viki, Viki...ejj fijam, megint bebizonyítottad, hogy antitalentum személyed az égegyadtavilágon semmire sem jó. Olyan vagy, mint a mi Sarka Katánk, azzal a különbséggel, hogy inkább viselném Miszter Bekem fejét a melleim közibe, mint a ripacs Hajdút, aki meg van róla győződve, hogy pótolhatatlan, létfontosságú gyöngyszeme a hazai médiaiparnak.Hiába Petya, kellesz nekünk, mint tömött buszon a fingszag.

Drága Victória, életed csúcspontja gyermekeid kihordása volt; sem előtte, sem pedig utána nem alkottál semmi maradandót, ha csak  nem azt, hogyan költs el pár ezer dolcsit háromésfélperc alatt. Úgy gondolod, hogy trendi vagy, de ezúton jelezném magácskának, hogy az a tény, miszerint kilóban többet nyom a 8 éves fiad, már rég nem divat.

Tévhitben élsz, hogy a másik 4 szerencsétlen, pszichésen labilis nővel előadott nívós performanszod sokat nyomott életed fontos momentumait dokumentáló nívós önéletrajzi könyvedbe. Sajnálom, de a fantom karaoke, valamint a latex cuccban karatézás tánc néven a vetített háttér előtt, nos, semmi esetre sem mondható produktív teljesítménynek az amúgy is meddő popiparban.
Sanyarú életed nem áll másból, csak hitelkártya lehúzókból és gardróbokból, amikben elférne az Enterprise egész legénysége, felmenőkkel, jeltolmáccsal együtt.
Én, mint posztíró azt javasolnám - maradva a burzsuj hobbiknál -, hogy dönts a "Szedd magad" mozgalom mellet; tehát kora reggel csattogj ki körömcipőben a kastélyod parkjába a mödanszié mellé, majd Hófehérkének öltözve vadássz le egy feketerigót vörös LED fénnyel, persze előtte várd meg, míg szarik egy friss, derekas adagot, és módszeresen kend szét orcádon.
A fent vázolt esetben viszont ne csodálkozz, ha az urad olyas valakit reszel meg a kósza órákban, akinek semmilyen állat nem barnázott az képébe.
Van egy baromi rossz hírem is; innen már csak öregebb leszel, szóval ideje nyitni egy botox-sátrat a harmadik és a negyedik emelet között, hogy a napi egyszeri étkezés alkalmával, a teljes kiőrlésű pirítós ropogtatása közben legyen időd benézni az eü-jurtába, hogy egy gyors kezelés címén injekciós tűt vágjanak a homlokodba. És ha már helyszínen vagy, felvarrathatnád a szájad szegletit is egy kicsit, mert mosolyogni nem igen látott még a világ, pedig egy vaskos pénzköteggel a lábad közt igazán vigyoroghatnál többet. Ez az állandó pléhpofa már kissé rémisztően hat reám, én mindég a gonoszt látom benned.
Azonban tájékoztatlak, hogy a Dzsungáliai törpe hörcsög vizeletéből kinyert pakolás, igen jótékony hatással van a megereszkedett nagyajkakra.
Hamarosan szabadalmaztatják és felpakolhatod vele a spájzot.

Hekk sütő Marika néni

süti beállítások módosítása