Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

LAONI Design legújabb kollekciója, ami a "Nő 6X" nevet kapta

2014. május 12. - Ryada

„A divat múlandó, a stílus örök.”

Coco Chanel

10259937_10152400638407417_2466936120801323088_n.jpg

Ács Ilona, a LAONI tervezője ugyanúgy szeret praktikus, sportos, hétköznapi bőrtáskákat tervezni, mint nőies, alkalmi és extravagáns darabokat. Fontosnak tartja, hogy egy Nőnek az élet minden színterén legyen egy olyan táskája, ami igazi társsá tud válni számára. Legújabb kollekciója éppen ezért kapta a Nő 6X nevet.

„Hány félék is vagyunk, mi Nők?  

Mit csinálunk napközben és hogyan kapcsolódunk ki?

 

Ahány Nő, annyiféle válasz. A választ pedig a Táskáink ismerik a legjobban, hisz elkísérnek minket mindenhová. Ez egy titkos, bensőséges viszony a NŐ és a TÁSKA között. A Nő választ, a Táska jellemez. A Táskáink sok titkot rejtenek, mindent tudnak rólunk és meghálálják, ha jól választottunk közülük.  De sok mindent el is árulnak rólunk. Megmutatják, ha nem jó a kapcsolat köztük és a Nő között. Ha nincs meg a Harmónia és nem illenek eléggé össze, vagy ha olyan alkalmakkor is nekik kell a Nővel menni, amikor egy másiknak kellene inkább.

Ebben a kollekcióban arra törekedtem, hogy a Nő a maga különlegességében és sokszínűségében megtalálhassa benne mindazokat a Táskákat, amikkel együtt élheti át élete sok-sok fontos pillanatát.” – Ács Ilona

 

Légies lendület

Egy nem hétköznapi táska, a hét minden napjára. Az egyedi formavilágnak és divatos
színátmenetnek köszönhetően ez a táska az outfit ékszere lehet, praktikus kialakítása és könnyed viselete miatt pedig társ a nyüzsgő hétköznapokban.

unnamed_1.jpg


Elegáns alkalmak

Legyen szó munkahelyről, fontos találkozóról, üzleti megbeszélésről, színházról vagy esküvőről, ez a táska magabiztos kisugárzást és igazán stílusos megjelenést ad.

unnamed (1)_1.jpg

Sportos játékosság

A Kaméleon táskák sokszínűek és variálhatóak. Oldalaik különböző színű vagy mintájú bőrből készülnek, és a csatok segítségével rákapcsolható kiegészítő a táskák tárháza is kimeríthetetlen. Így nem csak a színekkel, hanem a méretekkel is lehet variálni, ami játékos szabadságot ad a viselőjének.

unnamed (2).jpg

Stílusos mindennapok

A hétköznapok forgatagában is könnyen stílusosak maradhatunk, ha egy LAONI táskát választunk magunknak. Így a kiegészítő finoman feltűnést keltve kiemeli viselőjét a hétköznapokból, és nem csak egy praktikus tárgy lesz.

unnamed (3).jpg

Lezser kényelem

A jó designhoz, a különlegese vagy egyszerűbb formákhoz hozzátartozik az is, hogy a táskák jól használhatóak és praktikus kialakításúak is legyenek. A sportosan elegáns darabok igazi kiegészítőként viselkedve több éven át kedvencekké, hasznos társsá tudnak válni.

unnamed (4).jpg

Dolgos hétköznapok

A LAONI Color Office kollekciója azoknak a Nőknek készül, akik az irodai környezetükben, vagy egy komoly tárgyaláson is szeretnék stílusos megjelenésükkel kifejezni egyéniségüket. Egy szép és minőségi laptop táska megkönnyíti a dolgos hétköznapok terheit, egy hozzá illő kisebb városi táska pedig teljessé teszi a viseletet.

unnamed (5).jpg

Fotó: Kovács Tamás

Styling: Pozsonyi Alexandra

Make-up: Pápai Lilla

Hair: Szentkirályi Anita

Model: Imelda (Free Faces)

 

süti beállítások módosítása