Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2014. február 17. - Jam01

A héten a Limp Bizkit gárdája hoz nekünk egy régi-új dalra készített image-klipet, a Supernem újdonsága is górcső alá kerül, valamint az A Day To Remember zseniális, elborult, a végletekig szerethető videója is színesíti repertoárunkat. Kattolj és hallgass!

Limp Bizkit - Lightz

Hollywood Undead light...már ha értjük, mire gondolok. Ami azért elég visszás, hiszen a LB vagy 10 évvel idősebb zenekar... No már most itt az van, hogy van egy jó zenei alapunk és egy közepes énekdallamunk (kicsit azért facsavar, hogy az előző lemezen fikázta Durst az autotune-t, nem?), valamint egy Eminemhez inkább illő rap-részünk. Ebből áll össze a dal, amelyben egyetlen érdekesség található mindössze, amely Wes Borlan gitárszólója. Persze nem kell elájulni, ez sem egy nyaktekerő mutatvány, 15 évvel ezelőtt sokkal többet ki tudott volna hozni belőle. Mindenesetre várom az új lemezt, meg élőben is megnézném ezt a dalt, merthogy John Otto nem fog elektro-padokat ütlegelni, az is fix!

A Day To Remember - Right Back At It Again

Végre itt az első videó a tavaly megjelent Common Courtesy-hez, amely a srácoktól már megszokott, de még mindig meghökkentő elborultságot képviseli. Sosem azon kell meglepődni, hogy már megint beteg klipet kaptunk, hanem inkább azon, hogy most éppen a "beteg" kifejezést melyik oldalról közelíti meg a banda. Hál' Istennek, mindig a legjobbról. Ékes tanúbizonysága ennek ez a videó is, amely ugyan nem egy követhetetlen, több szálon futó krimisztori, de legalább vicces és a dalhoz az utolsó képkockáig illeszkedik.

Supernem - Egy a millióból

Ha jól számolom, akkor 3 év után kaptunk valami újdonságot Szabiéktól. Jó ez? Nem. Mármint ami az eltelt időt illeti... amúgy meg: Jó hát! Minden jó, ami Supernem. És nem, nem azért mondom, mert egy elvakult, fanatikusan rajongó tinipicsa vagyok. Még csak lány sem... No, nem ez a lényeg, hanem hogy kellene új lemez, nem? De! (és mivel egy perc alatt nyolcszor lehet igazam, á'la Besenyő Pista bá', ezért: "de x 7") A klipet meg tessék pörgetni sokszor, mert eléggé király. Nem a legjobb, de azért still király.

Jam

süti beállítások módosítása