Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

KoMod színház új előadása - Kampec

2014. február 07. - Stewie

A KoMod Színház február 7-én mutatja be induló színházi sorozatának első epizódját. A színházba járó közönség előtt nem ismeretlen a műfaj, a Gondnokság a Katonában két évadot ért meg, a Művház a Jurányiban jelenleg is nagy sikerrel fut.

andresz kati_gulyas adam.jpgcsaszar zsofia_gulyas adam.jpgA KoMod új sorozata, a Kampec egy egyedi hangvételű  theatcom (színházi szituációs komédia) a vígjáték, a krimi és a thriller műfajának határán, melynek epizódjai önálló előadásokként is megállják helyüket, így bárki bármikor csatlakozhat.  Az epizódok online is követhetők lesznek, melynek részleteiről a színház weboldalán olvashatnak a nézők.

A történet helyszíne egy budapesti hullaház, a Végső Állomás, ahol különféle rejtélyes esetek kerülnek napvilágra. Minden halottnak van valamilyen elrendezetlen ügye, melyben csak Mamma (Andresz Kati), a halottlátó takarítónő segíthet, aki remekül ért a holtak nyelvén. Az ügyek elrendezését azonban megnehezíti a korrupt rendőrnő (Kelemen Tímea) és a hentesből átképzett boncmester (Mokány Csaba).andresz kati_gulyas adam_csaszar zsofia.jpgmokany csaba_szabo sara_inoka peter.jpg

 

KAMPEC

(theatcom – színházi sitcom)

 

Szereplők:

Andresz Kati

Mokány Csaba

Kelemen Tímea

Szabó Sára

Inoka Péter

Császár Zsófia

Gulyás Ádám

 

Rendező: Kovács Henrietta

 

Első epizód: 2014. február 7., 8., 12.

www.komodszinhaz.hu

süti beállítások módosítása