Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klip a hétre

2013. december 26. - Jam01

Ezen a héten az August Burns Red, a Rómeó vérzik és a Kozmosz legújabb videóival találkozhattok.

August Burns Red - Provision

Megérkezett a második videó is (harmadik, kinek hogy...) az ABR idei lemezéhez, amely eléggé ötletesre sikeredett. Az ember csak kapkodja a fejét, hiszen nem elég, hogy a zene is lefoglalja a hallgatót, mellé még egy kreatív, csomó ötletes dologgal teletömött image-videó is pereg, amelyre oda-oda kell figyelni, mert az ördög a részletekben lakozik. Élveztem végignézni, ami azért nagy szó, mert közben a zene is jó volt. Pedig meg kell mondanom, hogy minden tiszteletem és nagyra becsülésem ellenére, nem vagy nagy rajongója a bandának. De ez a klip jó!

Klip: Rómeó Vérzik - Kalózhajó

Tanító célzatú életút-történetet forgatott az FX-Film a somorjai triónak, akik az új lemezt népszerűsítik ezzel a klippel. Bár az új lemezről (A három...) még nem értekeztem, de már hallgatom ezerrel, ezért is jó, hogy készült videó ehhez a dalhoz, mert ez eddig egyáltalán nem volt a favoritom. Most egy kicsit azért feljebb lépett a ranglétrán, de még mindig csak középmezőnyös. De a lényeg, hogy a Bíró tesók jó kis filmet csináltak a dalhoz, ezért gratula, aztán a lemezre majd visszatérünk később.

Kozmosz - Stabil oldalfekvés

Bár hazánk legújabb punk-reménységei nemrég álltak elő az Okosak Földjéhez forgatott zseniális videóval, máris itt a folytatás. 
Ugye a Suzuki mostanában fossa magából a klipeket, mert kell a népszerűség, de legalább olyan zenekarok jutnak így ingyen kliphez, mint a The Grenma vagy most a Kozmosz. Szép és jó ez az egész, csak annyi a baj vele, hogy kötelező leforgatni, csak nem mindig van elég ötlet. A Grenmáék túlötletelték a dolgot, a Kozmoszék meg egyszerűek mint a faék. De legalább a dal meg a háttér jó!

Jam

süti beállítások módosítása