Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Értékesítői állások a munkaerőpiacon

2013. szeptember 16. - Tágrazártszemmel

Értékesítő kerestetik!

 ÜZLETEMBER

Cikkemben szereplő állás nem létezik, még csak hasonló feladatkörökről sincs tudomása sem az írónak sem pedig a Tágrazártszemmel szerkesztőségnek, a valósággal megegyező, esetleg hasonló vonások csak is a véletlen műve lehet!

Az aktív álláskeresők rémálmai a modernkori „porszívóügynökök” toborzása. Jómagam is gyanútlanul hagytam magam korábban négy helyre is meginvitálni egy-egy kecsegtető ajánlat érdekében. A következő kicsit szarkasztikus álláshirdetést azért rakom ki, hogy akik esetleg nem ismernék ennek a szakmának a teljes mivoltát, azok is betekintést nyerhessenek a különböző manipulatív és hangzatos szlogenek világába.

Feladatok:

  • ÉRTÉKESÍTÚj ügyfelek megszerzése, meglévő ügyfelek megtartása (Az egész életedet a telefonod társaságában fogod tölteni és megutáltatod magad az összes ismerősöddel, sőt azokkal is, akik még nem ismernek),
  • Sales csapat menedzselése (Te a piramisszerű rendszer legaljáról kezdesz. Elvárjuk tőled, hogy mikor végre sikerül több embert bepaliznod és a fölötted lévő „csoportvezetők” mindegyike lehúzta magának a kis pénzedből, amit csak lehet, ezek után te még próbálj meg magad alá is szervezni embereket, akik teljesítményét ők és immáron te is megcsapolhatod, persze csak, ha ezt a vezetőid jóváhagyják. :) Hát nem csodálatos?),
  • Hideghívások intézése, időpontok egyeztetése (Sok-sok telefont fognak rád csapni, aki meg végig hallgat, mert nem meri megszakítani a feszült tempót, amit diktálsz, a végén közli veled: nem érdekli a dolog, további szép napot!),
  • Személyes kapcsolattartás a vevőkkel (Előfordul, hogy valaki bekapja a csalit, sikerül rátukmálnod valamit, de itt nem áll meg a dolog, az immáron ügyfél valagának mindig fényesnek kell lennie, különben, ha felmondja a szerződést vagy nem újítja meg, akkor visszamenőleg is elvesszük a kis jutalékodat. [megtörtént eset]),
  • Beszámolási kötelezettség az értékesítési vezető felé (Nehogy valamiről ne tudjunk mi vezetők, akik tán fénykorukban még ugyan azt csináltuk, amit te, de mára már csak a hozzád hasonlók teljesítményéből fakadó jutalék nagy részét tesszük zsebre.).

 

 

Elvárások:

  • Vállalkozói Igazolvány (Na, ha ez nem akkor semmi sem fogja kiverni nálad ÉRTÉKESÍT2a biztosítékot! Egyéni vállalkozóként leszel a cégnél partner. Ez annyit tesz, hogy bár fix fizetést nem adunk, de neked minden hónapban jelen állás szerint 70-80ezer Ft kiadásod van csak azért, hogy értékesíthessed a termékeinket. Itt mindent magad után kell fizetned, TB, Járulékok…stb. Mivel nyilván minimálbérre jelented be magad, ha eljutnál a nyugdíjig, ami nem valószínű, akkor valami megalázó összegre számíts, bár ez mit sem számít mivel a jelen legalább 30 éveseknek már esélyük sem lesz ilyen lehetőségekre.   Megjegyzem bevételed csak akkor lesz persze, ha sikerül minden hónapban pár embert bepalizni.)
  • Középfokú végzettség (Valamit kellett írni a végzettségre is, bár szerintünk egy kisgyerek is el tudná látni ezt a feladatot…)
  • Megfelelő kommunikációs készség (Úgy kell löknöd a rizsát, hogy az a kevés ember, aki hajlandó meghallgatni téged azt is elfelejtse mi volt az amit kínálsz és mennyiért, a lényeg, hogy írja alá a papírokat.)
  • Képesség az önálló munkavégzésre (Bár sok emberrel fogsz beszélgetni, de igen csak magadra maradsz benne, mert azok akikkel telefonálsz legszívesebben a föld alá kívánnának téged. Persze itt már nem fogjuk a kezedet.)
  • Tárgyalóképes megjelenés (Ha eljutsz 100-ból egy személyes találkozóra valakivel, akkor ne nézz ki úgy, mint egy csöves…)

 

 

Amit kínálunk:

  • Versenyképes, fix + jutalékos bérezés (Muhaha… Apróbetűs részt elolvasva rájössz, hogy mit is takar ez pontosan. Első pár hónapban kapsz kezdő támogatásul fix összeget, utána meg magadra maradsz, lényeg, hogy fizessed az EVA-t, ha nem találsz új ügyfeleket nekünk egy fillérünkbe sem kerül, az meg mellékes, hogy hány százezer mínuszba mész eközben.)
  • Pénzügyi termékek értékesítési lehetősége (Jajj de jó! Napjainkban el sem tudok képzelni jobb melót, mint a sok pénzügyi terméket ajánlgatni annak a rakat embernek, akik nem tudják hova tenni a temérdek megtakarításukat, vagyonukat.)
  • Karrier lehetőség (Mint a legtöbb hasonló ilyen jellegű cégnél, itt mi is elmondjuk, hogy az 5 legnagyobb gazdasági világhatalom között van egy szuperember a mi szervezetünktől, aki olyan gyorsan annyi embert dolgozott be maga alá, hogy multimilliárdos csak abból, hogy azok rendesen dolgoznak a cégnél az ő vezénylése segítségével. Ki az akinek erre nem csillanna fel a szeme? Kb azoknak, akik nem most jöttek le a falvédőről és tudnak számolni, hogy millió alkalmazott között van egy ilyen. Ennyi erővel lehet venni egy lottószelvényt is.)ÉRTÉKESÍT3
  • Széleskörű képzési, továbbképzési rendszer (A cégünk annyira rendes, hogy nem sajnáljuk az időnket és energiánkat arra, hogy téged tovább képezhessünk, ezáltal megtanulhatod azt, ha illedelmesen köszönsz és udvarias vagy meg tájékozott, akkor 50%-al kisebb eséllyel csapják rád a telefont az első 10 másodpercben. Ja persze ezért akár 100ezer Ft-ot is elkérhetünk összességében.)
  • Célorientált promóciók a hatékony értékesítési munka biztosításához (Kapsz egy prospektust a kezedbe, amin fel van sorolva mit kell árulnod. Ennyit arról, hogy mennyire néznek téged értelmes lénynek.)
 

Nos, hát sok sikert az értékesítés szakmához! Remélem sikerült kedvet csinálni hozzá, ha mégsem én semmilyen felelősséget nem vállalok!

Sziasztok! :)

 

Drabost

süti beállítások módosítása