Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Bakiparádé, avagy hogyan ne ...

2013. szeptember 11. - Tágrazártszemmel

 

LMFAO-edited

Nem jártam be az egész országot, de még a felét sem idén nyáron, de még így egész kevés kalandozással, akaratlanul is kiszúrta néhány olyan dolog a szemem az utcán, amitől majdnem dobtam egy tripla hátra szaltót!
Engedjétek meg, hogy megosszam veletek szemet gyönyörködtető csodás magyar honfitársaim mindennapi utcai divat világát 2013 nyarára vonatkozóan.

Olvashattátok már tőlem, mennyi mintás, színes cucc van az idei évben, ami viselésével extra hiper-szuper trendik lehetünk. Ezt „jól” kihasználva, egyes hölgyek és 120823202473261666_ZhsWjjVI_cnem ritkán urak felbuzdulva, körutazást téve a Budapesti Állat- és Növénykertben, sűrű pislogások közepette ellesték a trópusi madarak tollazatának színvilágát, és mindent, ami mintás, színes és UV színű magukra aggattak válogatás nélkül, mondván „ez a divat vazze”! Így aki nem akarja még annak is kötelező észrevenni őket, megcsillogtatva magukat a népszerűség és gizdaság egén. Ja, és ne felejtsük el, hogy ezt megkoronázzák a csajok valami űber giga nagy bizsuval és egy bézbóz sapkával. Totál trendiség és divatérzék!
Félreértés ne essék, fent felsorolt elemeket, jól összeválogatva tényleg lehet hordani és még aktuális is az idei évben, de a kulcsszó az „összeválogatva” és nem a „magamra borogatva”.

Következő nagy kedvencem eme kifutón a hasonló öltözékkel rendelkező, de saját méreteit nem ismerő, vagy ismerni nem akaró egyedek. Kit érdekel, ha oldalt kilóg, vagy elöl, persze itt a zsírpárnákról beszélek, akkor is olyan cuccokba gyömöszölöm cicanadrag-nem-minden-lanynak-elonyosmagam, amitől menő leszek. Ezen darabok közül is a favorit, amit mai napig nem sikerült a lányoknak felfogniuk, hogyan is kellene azt hordani,a cicanadrág. Tudom, hogy ezt már 100 cikkben olvastátok, de mással érvelni itt lehetetlen, és általános iskola 1. osztályában már megtanuljuk értelmezni a szöveget, amit elolvastatnak velünk, így csak annyit mondanék: a nevében is benne van! Ami természetesen nem kötelez minket arra, hogy csak csont sovány lányok viselhetik, de az isten szerelmére, ha többlet súllyal rendelkezik valaki, akkor is lehet csinosan és nőiesen öltözködni. De az,hogy rövid topokkal viselünk valamit, amit nem azzal kéne, és még az alkatunk sem megfelelő hozzá, az csak saját ízlésünket vagy inkább ficamunkat tükrözi.
Tehát a szabály egyszerű: cicanacit hosszított felsővel akár nádszál kisasszony akár teltebb vagy.

Szerény véleményem szerint az extra szűk farmernadrágok is ebbe a kategóriába tartoznak. Itt nem a mivel hordjuk dologra gondolok, hanem arra, hogy a csőnadrágok nem minden testalkatra passzolnak. Főleg nem, ha pasi vagy. Kiakadok, ha az utcán american-apparel-deep-vneck-shirtmeglátok egy olyan tizen-huszonéves „férfit” aki magára présel egy gigászian szűk, motyót kettévágó nadrágot.
Uraim, valljuk be, ez minden csak nem férfias! Legyenek olyan kedvesek és hagyják meg a lányoknak a feszülős cuccokat. Pólókban és nadrágokban egyaránt. Egy-egy jól kidolgozott felsőtesten persze szemet gyönyörködtető az izompóló, de ne essünk már át a ló túlsó oldalára. A köldökig dekoltált férfi póló enyhén szólva is túlságosan feminin.

Mivel már az erősebbik nem is megengedi magának, hogy itt-ott kilógjon valami az öltözékéből, így nem csodálkozunk azon sem, ha még mindig szembe jön velünk az utcán egy-egy alsónadrág, vagy ne adj isten kivillanó tanga bugyi.
Vagy ami legjobban szúrja a szemem ezen kis csapatban, amikor lányok spagetti pántos topjából, a hátukon nyakukig felhúzott melltartót látok. Mindezt csak annak érdekében, hogy elölről még dekoratívabb idomokat kölcsönözhessenek az extra szivacsos mega push up-os melltartóik segítségével.
Azt, hogy egyes hölgytársaim ezt elfogadhatónak vélik, és talán még megspékelik eme összeállítást egy elszíneződött szilikonpánttal, na azt nevezem én „hű az anyját” kollekciónak.

Azért nem kell kétségbe esnünk teljesen, és mély gödröt ásva eltemetnünk a magyar divatot. A fent felsorolt kirívó esetekkel ritkábban találkozunk az utcán.
A magyar emberek igenis tudnak öltözködni, nem állunk rossz helyen a sikk dobogóján, azért van még mit tanulnunk a nagyoktól, de a helyzet nem reménytelen. Sok kitűnő ifjú tervezővel, modellel, stylisttal büszkélkedhetünk. Azért néha nézzünk körül és ne csak a saját fejünket követve aggasszuk magunkra szekrényünk tartalmát, mert mint arra nem egy példa szolgál, nem mindig azt érjük el ezzel, amit szeretnénk.

Nem divatosak leszünk, hanem bazári majmok.

süti beállítások módosítása