Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

R.I.P.D. - Szellemzsaruk

2013. augusztus 16. - Tágrazártszemmel

ripd-bannerA hatodik érzékem azt sugallta, hogy ez a film nem lesz nagy durranás, ne számítsak túl sok jóra, ne legyenek elvárásaim. Így is kezdtem bele a filmbe és még így is nagyot csalódtam. De persze sajnos nem pozitív csalódás lett belőle.

Történet alapja elég nagy ziccer, amiből sokat ki lehet hozni. Halál után a túlvilágra kerülünk, de vannak olyan kóbor lelkek akik nem hajlandók továbblépni. Őket gyűjtik be a szellemzsaruk. Eddig jó, de itt jön az, hogy baromi idegesítő és értelmetlen az, ahogy ezek a kóbor szellemek kinéznek. Eltorzulnak és ilyen gnóm szörnyek lesznek. Persze értelmetlen számomra az is, hogy a thai kaja hozza ki belőlük az állatot, az indítja be őket és változnak át. Ez olyan dolog205053 melynek nem láttam be az értelmét.
Továbbá idegesítő a főszereplő Jeff Bridges stílusa és beszéde. Hatalmas poénokat lehetne ellőni a filmben, mert az lejön belőle, hogy nem akartak vér komoly filmet, hanem ilyen kicsit poénosra vették az egészet, pont mint a Men In Black-ben. Ezek se jöttek össze. Egy két poént csaptak le azzal ahogy az élő emberek látják ezeket a földön járkáló szellemeket, de am lapos az egész.

Lényegében annyi a sztori, hogy Nick walker (Ryan Reynolds) rendőr, aki egy bevetésen meghal, majd a túlvilágon besorozzák a szellemzsaruk közé. Társa a veterán Roy Pulsipher (Jeff Bridges) aki megpróbálja kitanítani az újoncot. Közben más, a földön kószáló rossz lelkek próbálnak megépíteni egy régi szerkezetet, amivel az össze túlvilágra jutottat a földre tudnak szabadítani. Főhőseink ezt próbálják megakadályozni.

Összességében a film lapos, unalmas. Moziban nézve, amíg tart a film úgy ahogy leköti a nézőt, talán néha még szórakoztatja is, de amint vége, olyan mintha amnéziás lenne az ember, nem emlékszik nevekre és a történet lényege se marad meg benne.

http://youtu.be/MkOiW-2z-gI

 

gugli

 

Ha tetszik az oldal és amit olvashattok, goldenblog fejléc Facebook

kérlek támogass minket egy szavazattal a

Goldenblog 2013 versenyen! Megtaláltok

minket az “Ego” kategóriában!

http://goldenblog.hu/szavazas.aspx?bId=4575#_=_

süti beállítások módosítása