Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Természetes kiválasztódás

2013. augusztus 13. - Tágrazártszemmel

Általában akárhova megyek, figyelem az embereket. Szeretem figyelni az embereket. Főleg a fiatalokat, mert ők aztán adnak témát bőven!

A 15-25 közötti korosztály az, akik a legtöbbet tesznek azért, hogy minden szempontból megfeleljenek a divatnak. Divatosnak nevezhető az a lány, aki vékony, a haja hosszú és egyenes, a körme műanyag, a szemöldöke tetovált, vagy rajzolt. Azt figyeltem meg, hogy nagyjából egyforma lánykák jönnek velem szembe az utcán. A fiatal felnőtt nők is nagyon egy-fajta kinézetűek.

P5212505_re Nem is lenne ezzel baj, csakhogy rengeteg köztük az olyan, akinek egy tragédia a kapcsolata a pasijával, vagy nincs is kapcsolata. Megmondom, hol látom az összefüggést. Ott, hogy ugyebár ahányan vagyunk, annyiféle kinézettel születünk meg. Aztán ivaréretté válunk, és azt tapasztaljuk, hogy vannak az ellentétes nemben olyanok, akik vonzanak és olyanok is, akik nem tetszenek. Vegyünk egy példát: van egy fiatal férfi, aki imádja a hullámos hajú lányokat, méghozzá a világos barnákat, mert a fene tudja miért, de az a szín tetszik neki. Na, most a helyzet az, hogy jelenleg az a divat, hogy mindegy milyen a természetes hajszíne egy lánynak, azért „vasalja ki”, mert az a divat és azért festeti be feketére, mert mindenki feketére festi mostanság. Az említett fiú, szegény nem nagyon fog találni manapság olyan lányt, akinek világosbarna és hullámos a haja, mert sajnos, ami neki tetszene az nem divat! Peched van öregem!

A természet úgy alkotott meg minket embereket, (Is! Mert az állatvilág még mindig így működik.) hogy a legelső dolog, ami információként átjön a másik emberről, az a partner illata. Ezt feromonnak nevezzük, mindenkinek van sajátja, olyan, mint egy ujjlenyomat, egyedi. Nem tudatos egyébként, de az első benyomás a másikról ez az egyedi illat, amit egyébként nem is az orr érzékel, de ha ez az illat mindkét félnél vonzó a másik számára, akkor több mint valószínű, hogy el akarják majd mélyíteni az ismeretséget. (mostanában sokszor hallom, hogy két ember között „működik a kémia”, na itt erről van szó) Igen ám, csakhogy a mai világban rengeteg kozmetikumot használunk, amikkel ugyan a testszagot szeretnénk elnyomni és ez érthető, de sajnos ezzel együtt a felszabaduló feromonokat is lemossuk. Tulajdonképpen most az a jellemző, hogy nem egymásba szeretnek bele az emberek, hanem egymás parfümjébe!

Van mondjuk egy nő, aki alapvetően világos barna, hullámos hajú, enyhén dundi fajta, a szemöldöke meg rövid és boltíves. Ez a nő, csak mert divat, befesti a haját feketére, vagy vörösre, kivasalja, hogy egyenes legyen, állandóan fogyókúrázik, hogy divatosan vékony legyen és kiszedeti a szemöldökét, aztán tetováltat magának egy hosszú és ívelt szemöldököt. Gyakorlatilag nem az a nő fog rá visszanézni a tükörből, akinek született. Ezzel csak az baj, hogy azok a pasik nem fognak ránézni sem, akik a világosbarna hullámos hajú, dundi és rövid szemöldökű lányokat szeretik! Viszont ez a lány fog találni olyan pasit, aki a fekete, egyenes hajú, vékony és ívelt szemöldökű lányokat szereti, csak sajnos ez a lány nem az a lány, ez csak mimikri! A probléma ott kezdődik, hogy ilyenkor csalódik majd a lány és csalódik majd a fiú is. A küllem és a jellem kiegészítik egymást. Arcdiagnosztikailag például egy olyan ember, akinek kicsi és boltíves a szemöldöke remek szervező lehet, de ugyanakkor utasító is, aki beosztja a másik életét. Az ívelt szemöldökű ember viszont közlékeny, aki imád beszélni, kiválóan kommunikál. Igen, ez rendben, de a férfi-nő kapcsolatban a felek ösztönből választanak társat, sok esetben az alapján, amit kívül látnak. Márpedig hasonló örül a hasonlónak, ami annyit tesz, hogy egy közlékeny, beszédes férfi nagy valószínűséggel, egy hozzá hasonló nőt fog vonzónak találni. Ösztönből egy ívelt szemöldökű nőt választana, aki viszont lehet, hogy nem ilyennek született, csak ilyenné „rajzolták”. Elég durván meg fog lepődni, amikor a kedvese ahelyett, hogy nagyokat beszélgetne vele, inkább beosztja az életét, hogy mit hogyan csináljon… 46167

A másik ilyen az állandósult fogyókúra, amitől a nők legfeljebb idegesebbek lesznek, de boldogabbak biztosan nem! Itt most nem az alkatilag vékony lányokat bántom, mert ők olyanok akkor is, ha zabálnak, hanem azokat, akiknek lenne egy nőies, de telt alakjuk és azért kínlódnak, hogy giliszták legyenek! Vannak férfiak, akik kifejezetten szeretik a dundi nőket (én csak tudom, tessék nekem elhinni! :D), az ilyen férfiak alapból kikerülik a vékony lányokat, így aztán a folyton fogyókúrázó, önsanyargató lányok már eleve szóba sem kerülnek náluk.

Azért, hogy ne csak a nőket vegyem elő, a férfiak is megteszik a magukét! Új divat a „metroszexuális férfi”! Bevallom, mikor először ezt meghallottam azt hittem az egy olyan pasi, aki szeret alagútban dugni…! Kiderült, hogy a metroszexuális férfi olyan, hogy mindenét gyantáztatja, egy szál szőr sincs rajta, viszont kozmetikushoz jár, ránctalanító krémet használ, szedeti a szemöldökét, festi a haját. A természet kétféle férfit teremt: az egyiknek szőrös a mellkasa, a másiknak szőrtelen. (ez azért van, mert a szőrös mellkasú leesett a fáról, a szőrtelen meg lecsúszott! :D Vicceltem, bocs! :D)

ferfi_mellkas

Vannak nők, akik a szőrős pasikat szeretik és vannak, akik a szőrteleneket. 100 nőből 80 viszont nem is foglalkozik azzal, hogy szőrös a pasi, vagy sem. Engem mondjuk zavarna, ha a férfi, akit szeretek kozmetikushoz járna és reggel több időt töltene a tükör előtt sminkeléssel, mint én! Itt szigorúan nem arról beszélek, hogy egy férfi legyen igénytelen, mert szó sincs erről, sőt a férfi is legyen mindig ápolt és tiszta! Ha viszont arra mennék be a fürdőszobába, hogy azért nem találom a szemöldök csipeszemet, mert a férjem éppen a szemöldökét szedi vele, akkor azt hiszem 10 másodpercen belül ledugnám a torkán a célszerszámot! Azok a nők, akik szeretik a szőrös pasikat, le se köpnek egy metroszexuálist, az biztos!

Sok nő és sok férfi panaszkodik arra, hogy nem találja meg az ideális társát, akivel boldog lehetne. Így nehéz is megtalálni, hogy nem azt mutatják, akik ők maguk, hanem valami teljesen mást!

Kedves magányos Hölgyek és Urak! Önök, miután mindent megtettek azért, hogy minél divatosabbak legyenek és minél kívánatosabbak az ellenkező nem számára, kérem gondoljanak bele, hogy lehet, éppen ma mentek el az utcán egy olyan férfi, vagy nő mellet, aki éppen úgy szeretné Önöket, ahogy vannak, festék nélkül, dundin, szőrösen, a természetes hajszínükkel és mindenükkel együtt! Az a férfi, vagy nő, aki az Önök tökéletes társa lehetne, akivel boldogan élhetne, ÖNT nem fogja látni! Csak a sminkjét, a hajfestékét, a drákói diétájának az eredményét és a gyantázott mellkasát.

Van egy rossz hírem: az Ön ideális társa el fog menni Ön mellet, mert nem Önt látja, hanem ezt a sok műanyag sz@rt!

Ariana Dianis

 

Ha tetszik az oldal és amit olvashattok, goldenblog fejléc Facebook

kérlek támogass minket egy szavazattal a

Goldenblog 2013 versenyen! Megtaláltok

minket az “Ego” kategóriában!

http://goldenblog.hu/szavazas.aspx?bId=4575#_=_

süti beállítások módosítása