Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Tűzgyűrű

2013. július 25. - Tágrazártszemmel

1gsy8ORAlap sztori a következő: Az Csendes-óceánban nyílt egy „kapu” melyen keresztül egy másik dimenzióból hatalmas szörnyek jönnek át, meghatározott időközönként. Ezek az óriás Godzillák el akarják pusztítani az embereket, és mivel nagyok és erősek sima fegyverekkel meg tankokkal csak nagyon nehezen lehetne őket kicsinálni. Az országok összefognak és építenek néhány óriás transformerst, melyeket az emberi agy irányít. Ezekkel viszonylag könnyű elbánni a szörnyekkel, de mivel egy ember nem tudja egyedül irányítani a szerkezetet, így kétemberes a meló. A két „pilóta” agya összekapcsolódik, látják egymás gondolatát, emlékét és közösen irányítják a gépet.tuzgyuru_robot A szörnyek egyre nagyobbak, egyre erősebbek és egyre gyakrabban jönnek. A világ vezetői úgy határoznak, lezárják, vagy ha lehet, megsemmisítik az átjárót. Izgalom és bonyodalom bőven akad, hogy sikerül-e a terv végrehajtása az kiderül, ha megnézed a filmet!

Saját véleményként hozzáteszem, hogy láttam már ezerszer jobb filmet. Látványvilágra nem mondok rosszat, mert nincsenek rosszul megcsinálva a szörnyek, a gépek meg az effektek. De a történet lapos, sok felesleges dolgot kevertek bele. A szereplők enyhén szólva rosszul játsszák a rájuk osztott szerepeket, mondhatnám, hogy némely karakter olyan mint egy paródia, elillan az izgalom tőlük és a mozivásznat meseszerűvé varázsolják. Valamint sok a hiba benne. Hiba például az, amikor a szörnyek átjönnek a „dimenziókapun” először csak érzékelőkkel észlelik a szörnyeket az emberek, hisz az óceán mélyén jönnek a mi világunkba, mégis rögtön nevet kapnak meg besorolják egy skála szerint, hogy milyen erősek. De ezt szerintem, amíg nem látják, nem tudják felmérni.

Meg miért szenvednek hosszú éveken keresztül azzal, hogy robotokat csináljanak és az adott veszélyt hárítsák el, miért nem azon munkálkodnak folyamatosan, hogy bezárják az átjárót?
Marketing része az jó volt, mert remek beharangozása volt a filmnek, én is nagyon vártam már, de unalmas lett számomra a rossz színészi játék és a rengeteg hülyeség miatt.

Pacific_Rim_New_Banner_b_Cine_1

A premiert követően megannyi moziban csúfosan megbukott a film, túl sokat akartak kihozni belőle rövid idő alatt. Összecsapták és nem simították el a történetet úgy, hogy érdekes és izgalmas legyen, ne pedig unalmas és fárasztó.

http://youtu.be/LsVESxiwlic

 

gugli

süti beállítások módosítása